Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom tovább megjátszani, hogy szeretem mit csináljak?
Figyelt kérdés
már szakítottunk egyszer miattam mert nem szeretem már úgy ,nem vagyok szerelmes de ő annyira akart engem és én úgy gondoltam még működhet ,mert szeretem még csak nem fontos már annyira nekem de most rájöttem,hogy nem jó mert ő hiába tesz meg mindent nekem nem jó és már a szex is olyan ,hogy várom mikor fejezi be, és látja is rajtam,hogy valami nem oké de nem tudom hogyan szakítsak vele annyira lelkes már karácsonyra is megvettük az ajándékot egymásnak ... mikor szakítsak?2012. dec. 21. 12:52
1/5 anonim válasza:
várd meg az ajándékot még... aztán lépj.
2/5 anonim válasza:
Én most, nem várnám meg az ajándékot,sőt el sem fogadnám, sem az ünnepet, mert nem akarnám végig csinálni az ünnepet.Az ajándékot ha már megvetted átadnám, ha kidobja kidobja, ha elfogadja elfogadja. De ez én vagyok.
3/5 anonim válasza:
Most azonnal szakítani kell. Megjátszani a szerelmest nem kell és nem is lehet. Csak nagyobb baj lesz belőle.
5/5 anonim válasza:
Szakítanod kell vele! Hiába tesz meg érted mindent, és hiába jó hozzád. (Voltam már ilyen helyzetben) Sajnos nem szakítottam azonnal, még próbálkoztam javítani, de már nem ment, a végén az lett belőle, hogy újdonságra vágyva, megcsaltam őt. Ez kiderült, és 3 éves kapcsolat után minden véget ért. Eltelt 4 év, és 1 hónapja most először a szíktás óta találkoztam vele. Bár már úgy gondolom nem haragszik, és talán begyógyultak a sebek, tudom, hogy nagyon sokáig gyűlölt engem emiatt. A legszörnyűbb az egészben, hogy nem ilyen emberré váltam, mint ahogy ő elkönyvelt, és ez a mai napig bánt. Visszagondolva, jobban tettem volna, ha leülök vele, és őszintén, normálisan elmondom neki, hogy elmúltak az érzéseim. Hidd el, a te párod is jobban fogja értékelni ezt, mintha még áltatnád, miközben ő is érzi, hogy valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!