Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem, és ő is engem, de barátnője van. Mit csináljak? 14/L
Figyelt kérdés
A volt barátommal egy éve jártam kb. 2 hónapig. Akkor szakítottam vele, és eléggé megbántottam, de jóban maradtunk. Nyáron megint majdnem összejöttünk, de akkor ő küldött el engem, pedig azt mondta, szeret, de új barátnője lett, akivel elég zűrös a kapcsolata. Én még azóta kicsit depis voltam, és habár állítólag haverok maradtunk, sosem beszéltünk. Most újra elkezdtünk beszélgetni facebookon, nosztalgiáztunk meg ilyenek. Mindent megbeszéltünk, egymás első szerelmei voltunk, és kiderült, hogy neki is annyira hiányzok, mint ő nekem. Találkoztunk is, de akkor is csak beszélgettünk, de neki közben barátnője van, habár engem szeret. Most csak hülyít, vagy miért nem szakít vele? Mit kéne tennem?2012. dec. 18. 17:29
1/5 anonim válasza:
felejtsd el.Keress mást.
Ember barátnője van.
2/5 anonim válasza:
Felnőni végre... ja csak tizenéves vagy?
Hagyni a srácot. Kellenek erkölcsi értékek, amikhez tartod magad különben mindenki ki fog használni. Ha becsuktál egy ajtót, akkor azt zárd is be és dobd el a kulcsot. Kész.
Ha kinyitod, akkor nem lepődj meg ha később többet sírsz a szükségesnél.
3/5 anonim válasza:
Dugjál velem! Egyből elfelejted.
4/5 anonim válasza:
Ha barátnője van, és ilyen fiatalok vagytok (tehát nem a felesége, nincsen gyerek, közös háztartás stb), akkor nem szeret, különben már szakított volna vele. Ne higgy neki, keress mást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!