Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes mellette maradnom? (tovább. )
Megpróbálom röviden és tömören összefoglalni.
Van egy srác akibe több mint másfél éve szerelmes vagyok. Szerelmes? Tiniként nem tudom mennyire tud az lenni az ember. Minden téren az ideálom, az a tipikusan tökéletes fiú, ráadásul osztálytársam. De teljesen reménytelen a dolog. Egy éve van egy barátnője akivel nem felhőtlen a viszonyuk, sőt... De ezt nem részletezném, mivel nem rám tartozik. Elvakultan szereti, és tudom, hogy tőlem pedig nem akar semmit. Beszéltünk egy ideig de a lány miatt ez abba maradt. Közben van egy srác akivel most egy hete vagyunk együtt. A gond pedig ott kezdődik, hogy azt érzem csak azért vagyok vele, hogy kiverjem a másik srácot a fejemből.
Tudom, hogy sosem lehet az enyém akármennyire is erre vágyok. És itt a biztos pont a másik fiú aki szeret, és ésszerűen nem szabadna veszni hagynom. De közben emészt a bűntudat mikor vele vagyok, mert mikor megcsókol, nem rá gondolok, hanem a srácra aki több mint másfél éve szeretek. Mi lenne a helyes? Ez még változhat? Vagy hagyjam a fenébe, mert ez a sorsom, hogy ebből nem másfél év hanem egy élet lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!