Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért folytatnak viszonyt férfiak/nők az exükkel, úgy,
hogy mellette van kapcsolatuk?
1/8 anonim válasza:
ez új nekem, én ki nem állhatom az exeimet, szóba se állok velük és nem azért mert nincs lezárva a kapcsolat hanem azért mert hülyére vettek
tehát aki az exekkel viszonyozik azt ki kell tenni és éljen vele....
2013. márc. 2. 15:46
2/8 A kérdező kommentje:
2 ilyen eset is van a környezetemben...én csak szeretném megtudni,hogy aki ilyen helyzetbe van,az miért teszi? Kit szeret? meg ha szakított az exével más miatt,miért van vele jóba? Nekem ez érthetetlen...lehet túl prűd vagyok..
Miért nem kérdezed meg őket? Mi mégis honnan a fenéből tudjuk?
Az én szememben értéktelen emberek az ilyenek.
2013. márc. 2. 15:52
Lehet, hogy a szex kellemes volt közöttük, de mint ember nem kellett neki.
2013. márc. 2. 15:53
Sok ilyen ember van... én is rettenetesen féltem a párom az exétől. Főleg hogy sokat beszél róla és úgy tűnik mintha még nem lenne túl rajta... Állandóan hozzá hasonlitgat..
Plusz vannak rosszindulatú némberek akik direkt szét akarják ugrasztani a párjuk új kapcsolatát. Ha az övé nem lehetett másé se legyen...
Én az exeimmel semmilyen kapcsolatban nem vagyok és a páromtól is ezt várnám el de sajnos ők meg barátok... Igy bármikor beleszerethet újra :(
2013. márc. 2. 15:55
Miért szemeznek és mosolyognak a csajok a pasikra a diszkóban, ha van mellette párkapcsolatuk? Rengeteg ilyen van, elhihetitek. Ha meg odamegy a pasi jóhiszeműen, mert jelnek vette, akkor közlik a lányok velük, hogy bolond vagy? Vak vagy? Nem tudtad, hogy van párom (hát ha nem mondod, néma gyereknek az anyja...)? Kopj le! Stb. Aztán a pasi azt hiszi majd, hogy ő a hülye, megbolondult. A lány meg jót röhög, ma is a nőtt egy szintet az egója.
2013. márc. 2. 15:55
Ugyan ugyan. Páromnak 10 éves kapcsolata volt, mai napig jóban van a csajjal. Nekünk most van egy kisfiunk, a csaj meg a napokban adott életet a lányának. Na és? Mért kell ezen variálni? Azért hagyta el mert nem kellett neki, jóban maradtak, ennyire egyszerű. Nem kell az emberi kapcsolatokat eldobni, csak azért mert réges régen volt köztük valami. Ha emlegeti, és hozzá hasonlitgat, az NAGY BAJ, mert akkor még szereti-vonzódik hozzá!
2013. márc. 4. 16:33
8/8 anonim válasza:
Jóban én is jóban vagyok az ex-szel. Legalábbis a szex nagyon jól működik közöttünk,de semmi több.Viszont ma történt valami, valami amit nem értek.Megbeszéltük ugyanis, hogy továbbra is találkozni fogunk egymással, és hogy keressük a másikat. Ez meg is történt. Sms-ben mégis azt a választ kaptam tőle,hogy néhány hétig nem ér rá. Szerintetek ez szakitó sms volt, netán meggondolta magát és csak játszott velem, miközben végig azt hajtogatta,milyen jól érzi magát velem. Nem vagyok 20 éves, ő is negyven felett jár...lehet,nem tudja mit is csináljon? Adjatok tanácsot.
2013. ápr. 30. 22:57
Kapcsolódó kérdések: