Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így vele maradnom?
Kezdésnek mondj le pár találkozót. Ne találkozz vele minden nap. Ne úgy hogy egyszerre nagy szünet, mert akkor megint kiakad rád. Mondd meg neki hogy neked is van saját életed azon kívül is amit vele élsz. Foglalkozz kicsit magaddal, hagyd őt levegőhöz jutni. Ha nem látjátok egymást olyan sűrűn csak jobban fogja értékelni azokat az órákat amikor vele vagy...
Aztán ha ez sem jön be, akkor tényleg nem ártana más után nézned mert akkor valószínűleg kényelemből van veled.
"jött azzal, hogy hát jó ő nem könyörög nekem, hogy maradjak elsírtam magam, és ez utána csak jobban megszerettem."
Most komolyan?!
Legyen mar egy kis onbecsulesed!
Itt egyetlen egy dolgot tehetsz, de ugyis tudom, hogy nem fogsz rank hallgatni, na mindegy.
Hagyd ott a pasit!
Es ne keresd!
Ha egyaltalan utanad jon, akkor is ne menj hozza vissza az elso szora, kuzdjon meg erted!
De sajnos, nem hiszem, hogy visszakonyorogne magat. Es maugy is mit, de tenyleg mit szeretsz egy ilyen alakban? Erre valaszolhatnal?
En inkabb egyedul lennek, mit hogy megalazzam magam egy kis szeretetert konyorogve.
Szerintem gondolkodj el ezen.
Es te nem rontottal el semmit. Sajnalom, de az emberek valtoznak, es kiszeretnek egymasbol. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!