Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néz engem egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz engem egy fiú miközben pedig mellette van a csaja?

Figyelt kérdés
Ma a boltban egy fiú annyira bámult(szépen)végig még a kasszánál is közben a lány kezét fogta,de a lány nem vette észre ezt. Múltkor is egy srác a buszon bámult közben csókolózott a barátnőjével.Ezeknek ilyenkor mi jár a fejükben mikor bámulnak?

2013. jan. 13. 20:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
hogy elvinnének 1 menetre...
2013. jan. 13. 20:26
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos úgy öltözködsz (ribancosan). Testhez simuló farmert és a többi. Attól, hogy van barátnőjük, még nem lesznek frigidek.
 3/23 anonim válasza:
kb. :)
 4/23 anonim ***** válasza:
Mi van, ha klassz alakod van és azt nézte meg? Azért mert barátnője van még nem kell megvakulnia. :D
2013. jan. 13. 20:28
 5/23 anonim ***** válasza:
Hát elég bunkó volt a pasas...Gondolom mert kihívóan öltözöl.
2013. jan. 13. 20:28
 6/23 anonim ***** válasza:
"Azért mert barátnője van még nem kell megvakulnia" de tanulhatna egy kis udvariasságot. az hogy nincs ott a barátnője még okés, de ha ott van legyen már ő az első.
2013. jan. 13. 20:30
 7/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem öltözködöm kihívóan,télen kabátban pedig nem is látszik az alakom.
2013. jan. 13. 20:30
 8/23 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok öltözve mint egy tisztességes lány nincs kint semmim.
2013. jan. 13. 20:33
 9/23 Dogmatix91 ***** válasza:

#2: A feszes farmer már ribancos? :S Mit akarsz, hogy lógjon a lányokon a nadrág? Bírom az ilyen tudatlan barmokat. Ha egy lány ad magára és ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy drága cuccokba jár, akkor az már ribanc :D Járj egy igénytelen tehénnel akkor te fogyatékos!

Azért néz meg, mert biztos van mit megnézni rajtad. Jó az alakod, szép az arcod vagy jól öltözködsz. Én is megszoktam nézni a lányokat, ha van barátnőm ha nincs. Mondjuk én sose bámulom meg őket, csak egy elismerő pillantást vetek rájuk :D

2013. jan. 13. 20:39
 10/23 Joshy Ca$h ***** válasza:
Valószínű jobban nézel ki mint az átlag, vagy hasonlitol valakire.
2013. jan. 13. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!