Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz engem egy fiú miközben pedig mellette van a csaja?
Ne hallgass arra a prűd alakra, farmer nadrág ezer év óta divatos, és soha köze nem volt a prostitucióhoz. Valóban azok a lányok minisziknyában tolják, hisz az avilágon a legszexisebb viselet. Testhezálló mánia meg igenis nyerő, mindkét nemnél, mert az hangsúlyozza ki az egészséges, jól fejlett test vonásait, tudod, hogy az illető aki alatta van kiféle miféle. Csak a torz hernyóknak kell nagy krumpliszsák mögé rejtenie a randa potrohát. A nagyon lötyögős ruhák meg úgy néznek ki, mint valami ágrólszakadt csövesek. Egyszerüen bénák.
A két srác nyivlán azért néz,mert imádja a látványodat.
Mindkettő lazán lepattintaná a barátnőjét érted szerintem. Azok a lányok már a halódó kapcsolati sttádumban evickélnek, nem lehetnek túl izgató jelenségek, ha ennyire nem kötik le a palijaik figyelmét.
Küldj egy képet és megmondom miért néztek :D Viccet félretéve egyszerűen bejöttél nekik és ők a Menikusz Bunkusz alfajból származnak, akik tesznek rá, hogy éppen ott van-e "életük szerelme". Elég gáz dolog. Nem mondom, hogy én vakon sétálok az utcán (főleg egyedül), de azért van egy határ, lehet ezt szolidan is csinálni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!