Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Ez igy mar nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ez igy mar nem mehet tovabb!

Figyelt kérdés
Szakitott velem a baratom tobb mint 2ev utan egy tok kamu indokkal, hogy o neki most szabadsag kell stb, en hulye ezt be is vettem(vagyis konnyebben elfogadtam), de az igazi indokot nem reg tudtam meg, hogy egy masik lany miatt, akivel nagyon eselyes, hogy meg is csalt a kapcsolatunk vegen, mert ugye miatta hagyott el. Es vegig hazudozott de egyszeruen miota ezeket megtudtam csak sirok es eleg komoly fizikai tuneteket produkalok, mar kipottyosodott az arcom a sok sirastol, nem birok enni, hanytam az idegtol duhrohamok jonnek ram illetve hulye gondolatok.Segitsetek teljesen kifordultam magambol! Az.erettsegire es a munkara se tudok koncentralni, mert csak ez a megalaztatas jar a fejemben, hogy ennyire gyava volt megmondani az igazat. Eddig egy eletvidam lany voltam, de igy a baratom nelkul egy senki!:( felfoghatatlan hogy meg az utolso percben is tagadta 2ev utan ennyit nem erdemeltem volna meg h oszintek legyenek velem?:'( Raadasul valamelyik nap irt nekem, hogy hianyzom neki es h lehet ujrakezdene! :(
2013. márc. 16. 10:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Foglald el magad valamivel. Nem érdemel meg téged.
2013. márc. 16. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:

hát igen, nekem több mint 4 év után derült ki hasonló a barátnőmről, nekem sem merte bevallani

pár hónap és jobban leszel

2013. márc. 16. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy magam ellen beszélek de egy fiú miatt nem érdemes így kinoznod magad. Nekem is nehéz volt megtanulni de bevált hogy tanuld meg addig szeretni a másikat amíg ö is szeret. Velem 5 év után szakítot a barátnöm és hogy megtanultam másnap már nem is érdekelt hogy mit csinál
2013. márc. 16. 11:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hello! Peldaul ezert nem javasultuk, hogy gyorsan felnolj, amikor meg pelusos voltal es arrol abrandoztal, hogy felnott leszel es pl nekunk eloattad nagy vigyorogva ezt az otletedet. A tobbirol nem is beszelve

Meltosag, csajszi! Probald meg meltosaggal viselni, ha egy ilyen hulye nem ertekelt Teged. Nem a baratod miatt voltal valaki, az is Te voltal, csak jo formaban. Miert fuggnel a volt baratodtol? Gondolod, hogy nem tudsz mar olyan boldog lenni, mint vele? Ha most visszafogadod - meltosag es buszkeseg nelkul - csak Te fogod rosszul erezni magad, o nem, o csak unatkozni fog. Neki most kihivas vagy. Probald ki, ha nemet mondasz neki, latszolag ugyan osszetorik, de igazabol ujra fog probalkozni. Ha hazudott es elhagyott, akkor ne csinalj mar magadbol hulyet, hogy meg vissza is fogadod, vagy tenyleg azt gondolod, hogy erdemes es tudsz is benne megbizni ezek utan? Na, ne valaszolj, oszinten valld be inkabb magadnak!

2013. márc. 16. 11:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat es a segitseget!

En mar soha tobbe nem szeretnem ujrakezdeni foleg azok utan, hogy csak poenbol irta, h ujrakezdene tehat meg most se hagy beken amikor neki mar ott van a bnoje meg szorakoznia kell velem :'( undorito alak az ilyen

2013. márc. 16. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon undorító!! 2 év szerelmes együttlét után ilyen mocsok, hogy "poénkodik" az érzéseiddel!

Meg sem érdemel téged :S Szánalmas gyökér, de az élet még visszaadja ám ezt neki... ;)

2013. márc. 16. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!