Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de ez igy nem mehet tovabb?
Én meg leszek akkor a másik véglet. Ha te hiszel benne, hogy ez így helyes akkor a "párodnak" ezt el kell fogadnia. Ha nem akkor a későbbiekben hogy fogtok ki jönni?
Csak te tudod, hogy neked mi a jó. Így szerintem értékeld át a dolgaidat, hogy mi a fontosabb neked. A hited vagy a pasid.
Mielőtt rám támadnátok én nem vagyok vallásos, így nem a szentfazék mentalitás miatt írtam.
Ha a barátod nem tudja elfogadni ezt és te ragaszkodsz ehhez (amit én nem ítélek el, sőt megértem), akkor egy hasonlóan vallásos fiút kell majd keresned, mert ez így nem biztos, hogy működni fog. Nincs ezzel baj.
El kell fogadnod, hogy sok ember gyűlöli vagy lenézi a vallásos embereket, ciki lett "hivo"-nek lenni. Ezek az emberek gonoszak és buták, ahogyan egy vallásosnak se kellene csúnyán néznie egy ateistára vagy más vallásúra. Mint itt is látod, sokan ezt nem értik meg.
Kérdés, hogy a fiúd is ilyen vallásos-e? Ha mást keresel esetleg és olyat, aki ezt elfogadja, akkor mindenképp olyan srác fog kelleni, aki nem prűdségből, gyávaságból, hanem őszinte és komoly vallási meggyőződésből nem dug házasság előtt.
Kérdés továbbá, hogy a környezet nyomása zavar vagy te magad ragaszkodsz a paráznasági tilalom betartásához? Elsősorban Isten és magad előtt kell elszámolnod a lelkiismereteddel, nem anyádnak és nem a gyülekezetnek, ezt tartsd észben! Ha van valami jobb fej, megértőbb pap vagy lelkész vagy jógi vagy bhiksu vagy rabbi vagy álim, tehát, aki a te szellemi-spirituális vezetőd beszélgess vele vagy veled egyidős, egyforma vallású lányokkal, hátha segít.
Nagyon képmutató a kérdező. Azért nyugodtan lefeküdt vele, nem is egyszer, akkor hirtelen nem volt vallásos? Most meg hirtelen már lelkiismeret furdalása lett...
Hagyd azt a szegény fiút, had találjon magának valami normális lányt... Te meg legközelebb keress magadnak egy ugyancsak vallásos fiút, de vele ne feküdj le néha sem, ha ezt komolyan gondolod...
Nekem van vallásos ismerősöm, aki tényleg az és nem is feküdt le a fiújával az esküvőig. Na ő vallásos. És olyan fiút választott, aki szintúgy az volt.
Vallási szempontból annak most mi értelme van, hogy ugyan lefeküdtél velem már 10-szer, 20-szor, vagy többször, de most hopp hirtelen nem, mert jajj majd az esküvő után. ELVILEG esküvőig kellett volna megtartanod a szüzességedet, szóval ez már el lett baltázva. Képmutatás azt mondani, hogy jajj hirtelen ez milyen fontos lett neked.
A párodat megvezetted, eddig minden rendben volt, azzal együtt szeretett, amilyen voltál, aztán hirtelen megvonod tőle a szexet, mondván hogy feltámadt a lelkiismereted. Persze hogy nem tetszik neki és valószínűleg nem is fogja elfogadni!
Ha te ezt tényleg komolyan gondolod, akkor vess véget ennek a kapcsolatnak és keress egy olyan srácot, aki hasonlóan gondolkozik, mint ahogyan te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!