Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátomat, de ez igy nem mehet tovább?
Egy valamit mondj el.
Ha komolyan gondolod, gondoljátok a kapcsolatot, miért okoz neked lelkiismeretfurdalást, miért hiszed azt, hogy elrontod az életed azzal, hogy szeretkezel vele?
Kinek ártasz azzal?
A barátod nagyon önző ,ha nem érti meg ,hogy keded számít Isten véleménye a Bibliában.
A fiúk már csak ilyenek ,ha rá éreznek a punci ízére.
De !!! Ha komolyan gondolod Jézus Krisztus a Te bűneidért is meghalt,és feltámadt.ezért imádkozz hozzá, és kérdezdmeg hogyan tovább?és Ő útmutatatást ad a biblián keresztűl.
Ha a fiúd veled nem hajlandó bibliát olvasni ,vagy a biblia szerint élni ,nem méltó hozzád!!! Ezt komolyan kell venni ,mert Isten is komolyan veszi!!!
A biblia szerint nem érdemes élni, mert csak megnyomorít. Pláne ilyen fiatalon, amikor még nem tudjátok hova tenni a dolgokat. A szexualitás Isten ajándéka, ha szeretitek egymást és elég érettek vagytok, és párkapcsolaton belül történik, akkor sem neki, sem magatoknak nem okoztok kárt. Gondolkodj el azon, hogy van-e valami konkrétum a büntudatod, traumád mögött, vagy egyszerűen csak kulturális a gyökere.
Üdvözlettel: Kék Zsombor atya
Atyaég, ekkora szánalmat is rég olvastam már... Melyik bolygón élsz, kérdező?
Ki a fenének ártasz ezzel?
# 10
1. Ki szólt bármi rossz szót a Bibliára?
2. Aki nem keresztény, az már zsidó/komcsi/ateista?
3. A vallásos, hithű zsidók szerinted mióta értenek egyet a házasság előtti szexuális kapcsolattal, valamint miért gyaláznák a Bibliát, ami nekik félig ugyanaz (Ószövetség)?
Szerintem te vagy egy troll vagy, vagy egy agymosott, műveletlen senki, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!