Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátomat, de ez igy nem mehet tovább?
Ráadásul, ha jól emlékszem pont az Ószövetségben szerepel az, hogy házasság előtt tilos. Mondjuk ennek is megvolt a maga oka, mégpedig az, hogy akkoriban nem létezett fogamzásgátlás (hacsak a megszakítást nem vesszük annak) így a szex bizony jó eséllyel gyermekáldással járt együtt.
De mindegy.
Válasz adók:normálisok vagytok? nem hiszem
De ez a csaj normálisan szeretne élni,értitek?
Így válaszoljatok!
Már elnézést kedves kérdező!
Olvasd csak nyudodtan a Bibliát,hasznodra lessz!!
"Olvasd csak nyudodtan a Bibliát,hasznodra lessz!!"
Én szeretem a Bibliát, és igen, hasznomra van, csak nem úgy, ahogy te gondolod. Nekem az nem egy szentírás, nem egy mindenáron követendő valami, hanem egy érdekes, komplex, itt-ott tanulságokat és erkölcsi irányvonalakat tartalmazó iromány. Nekem nem kellenek mindenféle szervezetek, egyházak, akik kiforgatják annak a szerencsétlen könyvnek minden egyes szavát, és buta emberekre sincs szükségem, akik nem tudják felfogni egy irodalmi műben az allegóriákat, és nem tudnak jelképesen értelmezni dolgokat.
Az előttem szóló pedig jól elmondta a lényeget. Egy gondolkodó, önismerettel rendelkező ember fel tudja térképezni a saját érzéseit, kialakul a saját értékrendje, és aszerint majd eldönti, hogy mi a jó neki. Ez a személyiségfejlődés egy igen fontos része fiatal korban, és szerény véleményem szerint nem egy több ezer éves, jelképekkel és bonyolult, félreértelmezhető dolgokkal teli könyv, és néhány szűk látókörű gondolkodásra épült egyház fogja megmutatni a helyes utat.
A Biblia érett gondolkodású, felvilágosult, felnőtt embereknek való.
A Biblia ,használati utasítás az ember életéhez,és legfő képpen a megváltás ,vagy a menyország ba vezető útleírás.
Hát ezért kell olvasni.
# 17
Az ilyen rémesen ostoba embereknek hiába beszélek... Már az írásodon, az egész stilisztikádon látszik a színvonalad. Te ne mondd meg senkinek tényként, hogy mi a Biblia. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy ő hogyan szeretné értelmezni, és az onnan szerzett információval mit kezd. Ennek a lánynak is joga van ehhez, szóval az ő feladata a látókörének a szélesítése, a művelődés, és az önismeret fejlesztése lenne, hogy aztán mindig bátran tudjon a szívére hallgatni. A hozzád hasonló, értelmesen fogalmazni nem tudó senkik csak hátráltatják, már bocs.
Emma Hewitt válasza:
# 17
Az ilyen rémesen ostoba embereknek hiába beszélek...
Igazad van,Melyek aludni.(Emma ,még csak nem is sajnállak)
Én viszont sajnállak, amiért nem tudsz egy értelmes mondatot összehozni. Mondjuk értelmes gondolatok híján baromi nehéz, ezt aláírom.
Jó éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!