Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátomat, de ez igy nem mehet tovább?

Figyelt kérdés
Barátomat nagyon szeretem, lefeküdtem vele. Nagyon bánom, viszont így már nagyon nehéz megállni hogy többször ne történjen meg a dolog. 3 hónapja vagyunk együtt ez idő alatt sokszor megtörtént. Viszont döntöttem, megbántam, mert ez nem én vagyok, nem akarom ennyire elrontani az életem, nagyon rossz érzés bűntudatom is van. Mondtam is neki, de ő képtelen elfogadni, azt mondja majd feleségül vesz, ne aggódjak. De nem fogja fel hogy ez mekkora traumát okoz nekem. Nagyon szeretem, de ha ő is ennyire szeretne akkor szerintem megértené, ő folyamatosan azt mondja hogy én meg értsem meg őt.

2012. okt. 30. 18:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul, ha jól emlékszem pont az Ószövetségben szerepel az, hogy házasság előtt tilos. Mondjuk ennek is megvolt a maga oka, mégpedig az, hogy akkoriban nem létezett fogamzásgátlás (hacsak a megszakítást nem vesszük annak) így a szex bizony jó eséllyel gyermekáldással járt együtt.

De mindegy.

2012. okt. 30. 18:55
 12/24 anonim válasza:
Buddhista vagyok
2012. okt. 30. 18:57
 13/24 anonim ***** válasza:
34%

Válasz adók:normálisok vagytok? nem hiszem

De ez a csaj normálisan szeretne élni,értitek?

Így válaszoljatok!

Már elnézést kedves kérdező!

Olvasd csak nyudodtan a Bibliát,hasznodra lessz!!

2012. okt. 30. 19:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
A normális élet csírája mindenkiben el van vetve. Benned is és bennem is, és ebben a lányban is. Felesleges hát különféle könyveket bújnia, vagy önjelölt alakok szavait innia, elég csak az érzései mögé tekinteni, és lám megleli, hogy mi a helyes út.
2012. okt. 30. 19:09
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

"Olvasd csak nyudodtan a Bibliát,hasznodra lessz!!"

Én szeretem a Bibliát, és igen, hasznomra van, csak nem úgy, ahogy te gondolod. Nekem az nem egy szentírás, nem egy mindenáron követendő valami, hanem egy érdekes, komplex, itt-ott tanulságokat és erkölcsi irányvonalakat tartalmazó iromány. Nekem nem kellenek mindenféle szervezetek, egyházak, akik kiforgatják annak a szerencsétlen könyvnek minden egyes szavát, és buta emberekre sincs szükségem, akik nem tudják felfogni egy irodalmi műben az allegóriákat, és nem tudnak jelképesen értelmezni dolgokat.

Az előttem szóló pedig jól elmondta a lényeget. Egy gondolkodó, önismerettel rendelkező ember fel tudja térképezni a saját érzéseit, kialakul a saját értékrendje, és aszerint majd eldönti, hogy mi a jó neki. Ez a személyiségfejlődés egy igen fontos része fiatal korban, és szerény véleményem szerint nem egy több ezer éves, jelképekkel és bonyolult, félreértelmezhető dolgokkal teli könyv, és néhány szűk látókörű gondolkodásra épült egyház fogja megmutatni a helyes utat.

A Biblia érett gondolkodású, felvilágosult, felnőtt embereknek való.

2012. okt. 30. 19:20
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

A Biblia ,használati utasítás az ember életéhez,és legfő képpen a megváltás ,vagy a menyország ba vezető útleírás.

Hát ezért kell olvasni.

2012. okt. 30. 19:31
 17/24 anonim ***** válasza:

# 17

Az ilyen rémesen ostoba embereknek hiába beszélek... Már az írásodon, az egész stilisztikádon látszik a színvonalad. Te ne mondd meg senkinek tényként, hogy mi a Biblia. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy ő hogyan szeretné értelmezni, és az onnan szerzett információval mit kezd. Ennek a lánynak is joga van ehhez, szóval az ő feladata a látókörének a szélesítése, a művelődés, és az önismeret fejlesztése lenne, hogy aztán mindig bátran tudjon a szívére hallgatni. A hozzád hasonló, értelmesen fogalmazni nem tudó senkik csak hátráltatják, már bocs.

2012. okt. 30. 19:42
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Az élethez nincsen egy egységes használati utasítás, mivel nem vagyunk egyformák. Az erkölcsöt az egyén lelkiismeretének (ami valószínűleg Isten hangja) kéne diktálnia, nem pedig egy többezer éves, ki tudja eredetileg milyen nyelven írt, embereket évszázadok óta manipuláló intézmény kezében lévő könyvnek. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én pl. nem azért nem ölök, mert le van írva, vagy mert félnék a bosszúálló Istentől, hanem azért, mert én magam ember vagyok és érzem, TUDOM, hogy mi a helyes. És ehhez nem kell semmilyen könyv sem.
2012. okt. 30. 19:49
 19/24 anonim ***** válasza:

Emma Hewitt válasza:

# 17

Az ilyen rémesen ostoba embereknek hiába beszélek...

Igazad van,Melyek aludni.(Emma ,még csak nem is sajnállak)

2012. okt. 30. 19:51
 20/24 anonim ***** válasza:

Én viszont sajnállak, amiért nem tudsz egy értelmes mondatot összehozni. Mondjuk értelmes gondolatok híján baromi nehéz, ezt aláírom.

Jó éjszakát!

2012. okt. 30. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!