Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szeretem a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátomat, de ez igy nem mehet tovább?

Figyelt kérdés
Barátomat nagyon szeretem, lefeküdtem vele. Nagyon bánom, viszont így már nagyon nehéz megállni hogy többször ne történjen meg a dolog. 3 hónapja vagyunk együtt ez idő alatt sokszor megtörtént. Viszont döntöttem, megbántam, mert ez nem én vagyok, nem akarom ennyire elrontani az életem, nagyon rossz érzés bűntudatom is van. Mondtam is neki, de ő képtelen elfogadni, azt mondja majd feleségül vesz, ne aggódjak. De nem fogja fel hogy ez mekkora traumát okoz nekem. Nagyon szeretem, de ha ő is ennyire szeretne akkor szerintem megértené, ő folyamatosan azt mondja hogy én meg értsem meg őt.

2012. okt. 30. 18:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A Biblia egy tök jó dolog, és hülyeség az, hogy bűnt követ el az aki szexel :D

szóval ne gondolkozz hülyeségen, hanem [link]

üdv: Az ördög :DD

2012. okt. 30. 23:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Ácsi...mit kell itt elővenni a bibliát? Két fiatalról van szó akik nem egyeznek gondolkodásban. A srácot is meg kell érteni , te döntöttél úgy, hogy lefekszetek. Megismertétek a szex örömeit. És most el akarod venni a sráctól és magadtól? Magadat megértem a gondolkodásod érzéseid ezt diktálják. De gondold el a srác ott lát téged vele vagy a mézesmadzagot mindig az orra alá dörgölöd ahányszor hozzáérsz...ezt nem lehet kibírni feszültség nélkül. És ez a kapcsolat rovására megy majd részedről is és a srácéról is, és a szerelem el mehet a háttérbe.Szét fogtok menni...és akkor neked lehet lelkiismeret furdalásod azért mert eltaszítottad magadtól azt aki lehet szeretett és amiatt mert magadat meghazudtolva bűnbe estél..Szóval van két rossz / bűn / amiből az egyiket már elkövetted...akarod ezt tetézni a másikkal is...
2012. okt. 31. 08:32
 23/24 anonim ***** válasza:

Mi a bűn? A bűn az ,hogy nem hisznek Én bennem ,mondja Jézus, a János evangéliumában .

Az a gond ,hogy sokan beszűkítik ,hogy ha ezt teszem vagy ast teszem stb.NEM HELYES A HÁZASSÁGON KÍVŰLI SZEX!

De az ember nem ezért kerűl a pokolra ,hanem mert nem fogadta el Jézus Krisztust megváltójának.

2012. okt. 31. 20:27
 24/24 anonim ***** válasza:
ez tuti fake :D
2012. okt. 31. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!