Normális az ha az egyik legjobb barátomat szeretem megölelni, meg mikor fáradt vagyok odabújni?
Figyelt kérdés
Mindig a lányokat szerettem mmint úgy :) De ilyen odabújós típus vagyok és vannak helyzetek mikor jólesik... Ez normális, vagy inkább mellőzzem? 15/F
Köszi :)
2010. ápr. 3. 10:39
1/15 anonim válasza:
Szerintem inkább ne, enyhén melegnek fognak nézni.
2/15 anonim válasza:
Ahogy olvastam a kérdést megszólalt a beépített búzarisztó, szóval azért vigyázzá!
4/15 anonim válasza:
Akkor ölelgesd majd, ha átment a lábadon az úthenger...
5/15 anonim válasza:
Engem ez már erőteljesen feszélyezne. Szerintem tényleg érdemes mellőzni. Én is ölelkezős vagyok, de én lányokat ölelgetek szívesen (barátként is).
8/15 anonim válasza:
édes vagy:)
de szerintem mellőzd..kicsit félre fogják érteni..ölelgesd a barátnődet:D
10/15 anonim válasza:
megértem,hogy szeretethiányban szenvedsz de inkább lányokhoz bujj oda ha nem akarod,hogy félreértsék a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!