Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem még a barátomat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem még a barátomat? Vagy ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Tudom h nekem kéne tudnom h mit érzek de őszintén nem tudom.Kívancsi vagyok masok velemenyere h ti h latjatok ezt.3eve vagyunk egyutt az elso 1.5evben annyira vakon szerettem csimpaszkodtam rajta nem adtam neki levegot de nagyon szerettem!de o sokszor hazudgalt reszegeskedett stb.szakitott velem ezidaig 3szor mindig visszakonyorogte magat e minden szakitas utan egyre furabban ereztem magam mikor ujra kezdtuk.van mostanaban h olyanra gondolok h utalom meg h bar halna meg.megis nagyon szeretek vele lenni olelni aludni vele de kommunikalni szornyu vele mert tiszta idegbeteg.reszegen allitolag mondtam is neki h utalom meg bar meghalna.megis szeretek vele lnni.azelott soha rajta kivul senkit egy pasit sem vettem eszre most a 3.szakitas ota neha ranezek egyes fiukra es azt erzem h ahh de helyes milyen jokepu stb ilyen nm volt pedig soha velem.nm ertem h h lehet h az az ember akiert az eletrmet odaadtam volna vakon biztam mindig atvert ivott aztan mostanra igaz h mar nagyjabol megjavult de ezeket erzem:/
2012. okt. 2. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Aki képes olyat mondani a barátjának(vagy bárkinek) hogy "bár meghalna",az senkivel ne legyen együtt,semeddig.
2012. okt. 2. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez azért van,mert annyi csalódást és fájdalmat okozott már,hogy teljesen kiábrándultál Belőle,és megtörtél lelkileg.A szerelem átcsapott gyűlöletbe,mert fájnak a dolgok,amiket Veled művelt,és fáj,hogy ezeket hagytad neki.Szerintem itt már arról van szó,hogy Te még mindig őszintén szereted,ugyanakkor képtelen vagy már elviselni a sok megaláztatást,és rongynak érzed magad.Én ezen a ponton léptem le.Igaz,majd beledöglöttem,a mai napig sínylem a dolgot,de túl kell rajta lépni,muszáj,különben örökké függeni fogsz tőle.Vagy kilépsz most,vagy örökké szenvedni fogsz egy önpusztító barom mellett egy fikarcnyi szeretetért cserébe.Ez olyan,mintha porig aláznád magadat egy pici szeretetért cserébe.Nem szabad!
2012. okt. 2. 16:46
 3/3 A kérdező kommentje:
2.nagyon szépen koszonom ezt a valaszt!azt hiszem megtalaltam benne a valaszt a kerdesre!az a baj h mindig azt mondom h de meg fog valtozni de meg tud valtozni!megis mikor azt hinnem h megvaltozott mindig kiderul h nem es amikor olyan szornyen bnik velem mintha egy kutya lennek kb akkor megrettenek h csak megjatsza a szeretetet?de mindig utanna odabujik es ujra elhiteti h mennyire szeret aztan megint kezdodik elorol..
2012. okt. 2. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!