Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem még a barátomat? Vagy ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Tudom h nekem kéne tudnom h mit érzek de őszintén nem tudom.Kívancsi vagyok masok velemenyere h ti h latjatok ezt.3eve vagyunk egyutt az elso 1.5evben annyira vakon szerettem csimpaszkodtam rajta nem adtam neki levegot de nagyon szerettem!de o sokszor hazudgalt reszegeskedett stb.szakitott velem ezidaig 3szor mindig visszakonyorogte magat e minden szakitas utan egyre furabban ereztem magam mikor ujra kezdtuk.van mostanaban h olyanra gondolok h utalom meg h bar halna meg.megis nagyon szeretek vele lenni olelni aludni vele de kommunikalni szornyu vele mert tiszta idegbeteg.reszegen allitolag mondtam is neki h utalom meg bar meghalna.megis szeretek vele lnni.azelott soha rajta kivul senkit egy pasit sem vettem eszre most a 3.szakitas ota neha ranezek egyes fiukra es azt erzem h ahh de helyes milyen jokepu stb ilyen nm volt pedig soha velem.nm ertem h h lehet h az az ember akiert az eletrmet odaadtam volna vakon biztam mindig atvert ivott aztan mostanra igaz h mar nagyjabol megjavult de ezeket erzem:/2012. okt. 2. 16:40
1/3 anonim válasza:
Aki képes olyat mondani a barátjának(vagy bárkinek) hogy "bár meghalna",az senkivel ne legyen együtt,semeddig.
2/3 anonim válasza:
Ez azért van,mert annyi csalódást és fájdalmat okozott már,hogy teljesen kiábrándultál Belőle,és megtörtél lelkileg.A szerelem átcsapott gyűlöletbe,mert fájnak a dolgok,amiket Veled művelt,és fáj,hogy ezeket hagytad neki.Szerintem itt már arról van szó,hogy Te még mindig őszintén szereted,ugyanakkor képtelen vagy már elviselni a sok megaláztatást,és rongynak érzed magad.Én ezen a ponton léptem le.Igaz,majd beledöglöttem,a mai napig sínylem a dolgot,de túl kell rajta lépni,muszáj,különben örökké függeni fogsz tőle.Vagy kilépsz most,vagy örökké szenvedni fogsz egy önpusztító barom mellett egy fikarcnyi szeretetért cserébe.Ez olyan,mintha porig aláznád magadat egy pici szeretetért cserébe.Nem szabad!
3/3 A kérdező kommentje:
2.nagyon szépen koszonom ezt a valaszt!azt hiszem megtalaltam benne a valaszt a kerdesre!az a baj h mindig azt mondom h de meg fog valtozni de meg tud valtozni!megis mikor azt hinnem h megvaltozott mindig kiderul h nem es amikor olyan szornyen bnik velem mintha egy kutya lennek kb akkor megrettenek h csak megjatsza a szeretetet?de mindig utanna odabujik es ujra elhiteti h mennyire szeret aztan megint kezdodik elorol..
2012. okt. 2. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!