Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most két lánnyal is járok (ők nem tudnak egymásról), de mindkettőt szeretem, akkor hogyan tovább?
Az van, hogy a barátnőmmel már lassan 2 éve leszünk együtt, viszont én közben főiskolára mentem, és ott megismertem a másik barátnőmet. Eleinte csak nagyon jóba voltunk, de kezdtem egyre inkább megkedvelni, és végül egy bulin össze is jöttünk. Ő nem tudta, hogy van barátnőm, és a régi barátnőm se tud az újról.
Az a gond, hogy mindkettőjüket nagyon szeretem, mindkettőjükben van valami, ami megfogott. Mindkettőt másért szeretem (a régi pl nagyon csinos, aranyos, házias, és régóta ismerem, tudom, hogy milyen rendes lány; az új viszont szexis, izgalmas, vicces, humoros, nagyon jól szórakozom a társaságában, sokat nevetünk együtt), de egyszerűen nem tudok közöttük dönteni.
Mindkettőjükkel rendszeresen találkozom (a régi barátnőm más városban tanul, de hétvégén mindig együtt vagyunk; az új barátnőmmel meg hétközben, mert mi meg egy helyre járunk főiskolára, de ő nem itt lakik és hétvégén haza szokott utazni a családjához), és mindkettőt szeretem. Mind a két lánnyal fantasztikusan jó a szex, egyszerűen tökéletesek az ágyban is! Minden szuper velük!
Az új barátnőmmel most már több, mint fél éve együtt vagyok, a tavalyi szemeszter végén jöttünk össze... nem tudom, hogy mit csináljak. Hogyan döntsek?
Igazából nem akarok közülük választani... olyan nehéz lenne bármelyiküket is elengedni! :( De a végtelenségig nem mehet ez így.
Viszont nem tudom, hogy akkor hogyan legyen tovább?
Mutasd be a csajokat egymásnak :)
Esetleg keresd meg a Retek Klubbot, hogy Alekosz után te is menyasszonyt keresel, és marha nagy show lenne, ha mindezt élőben közvetítenék
Gondolom nem azért írtad ki a kérdést, hogy azt hallgasd, hogy ez milyen undorító dolog, ezért ezt - ellentétben a többiekkel - bár gondolom, de nem írom le, majd képzeld hozzá.
Ilyenkor a következőt tenném a helyedben: Eldönteném, hogy hosszú távon melyikkel élnék együtt, és azt megtartanám, a másiknak meg megmondanám, hogy bocsi de nem vagyok beléd szerelmes, elmúltak azok az idők, meg blablabla... ha szerencséd van, akkor amelyikkel szakítottál, nem fog utánajárni az életednek jobban. De mindenképp választani kéne, mert előbb-utóbb le fogsz bukni, és akkor jön a két szék közül a padló esete...
Különben ez most egy hülyeség, de tanultam anno minőségbiztosításból egy elég jó rendszert az ilyesmik elbírálására. A lényeg, hogy a számodra fontos fizikai és lelki tulajdonságokat felírod egy táblázat oszlopaiba, soraiba pedig a 2 választható tényezőt (jelen esetben a lányokat), és 1-4ig osztályozod őket ezekben a tulajdonságokban. Ez világosan ki fogja adni ,hogy melyikkel járnál szerinted jobban.
Embereken nem próbáltam még ki, de munkahellyel tökéletesen bejött nekem már többször.
A szemétvagy dolgokat pedig ne felejtsd el hozzáképzelni a dolgokhoz....
Én a régit tartanám meg. A második lány lehet, hogy főiskolai kalandnak fogja fel az egész dolgot.
Én szerintem az elsővel hosszabb távon jobban járnál.
Mert ha mégis tudomást szereznek egymásról akkor mind a kettőt elveszíted és egyedülmaradsz. Másik verzió: Dobod a régit, lelkileg teljesen összetöröd, és az új lány pár hónap elteltével dobni fog téged.
Harmadikként: Dobod az új lányt, legfeljebb megsértődik, hisztizik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!