Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha most két lánnyal is járok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most két lánnyal is járok (ők nem tudnak egymásról), de mindkettőt szeretem, akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a barátnőmmel már lassan 2 éve leszünk együtt, viszont én közben főiskolára mentem, és ott megismertem a másik barátnőmet. Eleinte csak nagyon jóba voltunk, de kezdtem egyre inkább megkedvelni, és végül egy bulin össze is jöttünk. Ő nem tudta, hogy van barátnőm, és a régi barátnőm se tud az újról.

Az a gond, hogy mindkettőjüket nagyon szeretem, mindkettőjükben van valami, ami megfogott. Mindkettőt másért szeretem (a régi pl nagyon csinos, aranyos, házias, és régóta ismerem, tudom, hogy milyen rendes lány; az új viszont szexis, izgalmas, vicces, humoros, nagyon jól szórakozom a társaságában, sokat nevetünk együtt), de egyszerűen nem tudok közöttük dönteni.

Mindkettőjükkel rendszeresen találkozom (a régi barátnőm más városban tanul, de hétvégén mindig együtt vagyunk; az új barátnőmmel meg hétközben, mert mi meg egy helyre járunk főiskolára, de ő nem itt lakik és hétvégén haza szokott utazni a családjához), és mindkettőt szeretem. Mind a két lánnyal fantasztikusan jó a szex, egyszerűen tökéletesek az ágyban is! Minden szuper velük!

Az új barátnőmmel most már több, mint fél éve együtt vagyok, a tavalyi szemeszter végén jöttünk össze... nem tudom, hogy mit csináljak. Hogyan döntsek?

Igazából nem akarok közülük választani... olyan nehéz lenne bármelyiküket is elengedni! :( De a végtelenségig nem mehet ez így.

Viszont nem tudom, hogy akkor hogyan legyen tovább?

2011. szept. 20. 10:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szar helyzet.Ebből nem fogsz jól kijönni
2011. szept. 20. 15:17
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha két ember között kell választanod, válaszd a másodikat! Ha ez elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másikba.
2011. szept. 20. 17:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Ott a 10 pontos válasz az előttem szólónál :) amúgy meg szégyen, hogy így képes valaki a másik szemében nézni... ha elég jó lett volna az első nem jössz össze a másikkal semennyire se, nem hogy annyira hogy hű de beleszeress...

ne várd el, hogy bárki is megsajnáljon magadnak csináltad a szitut hát viseld is el a következményeket. gondolkodj el azon, hogy ezzel most mennyi időt vettél el akármelyik lány életéből amit egy normális pasi mellett tölthetett volna el és nem egy olyan kétszínü mellett mint te akitől pofáraejtést fog kapni hálából...

21/F

2011. szept. 20. 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Kívánom,hogy pofára ess!Undorító féreg az aki képes egyszerre 2 csajt is szédíteni!Szerinted egy csajnak hogy esik az ha szédítik?Hát nagyon nem jól!Megérdemlik a boldogságot de nem egy akkora paraszt mellet amilyen te vagy!Ha most szédíted mind 2-őt akk nem irigylem a következő barátnőidet sem!Hűség szót se ismered ezek szerint!Ja meg ha annyira szeretnéd az elsőt nem jöttél volna össze a másikkal!Undorító féreg

26/L

2011. szept. 20. 20:14
 15/20 Dottorre ***** válasza:
A pénz feldobás se rossz ötlet, én sokszor úgy döntök el kérdéseket, hogy 3X feldobom a pénzt, ami 2X lesz azt választom... eddig még 99%ban bevált :) Mondjuk nőknél nem próbáltam még, de nem is voltam hasonló helyzetben, nem lett volna hozzá "pofám", ráadásul nőből néha 1 is sok :-D Egyébként az előző válaszolóval is egyetértek, de azt hozzátenném, hogy a nők sem jobbak semmivel ilyen téren...
2011. szept. 21. 13:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Annyira nem szeretheted oket, ha kepes vagy megcsalni mindkettot. Inkabb az onzosegedrol arulkodik a dolog. Jo, ha barhova mesz, ott var egy odaado csajszi.

Ha igazan szeretned oket, es nem onmagadat, akkor lerendezned a dolgot, es adnal eselyt valameyiknek, hogy talaljon valaki olyat, aki 100%ban csak ot szereti.

Mellesleg van egy olyan mondas, miszerint, ha nem tudsz valasztani, akkor hagyd mindkettot, mert nem eleg eros a vonzodasod egyikhez sem.

2011. szept. 22. 18:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Húúú de ismerös helyzet.
2011. szept. 22. 19:01
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok választani közülük. :S És igazság szerint nem is nagyon szeretnék... mindkettő kell valamiért, mert ami nincs meg az egyikben, az megvan a másikban, és fordítva. De tudom, hogy nem mehet így ez a végteleségig. Csak nem tudom, hogyan oldjam meg a helyzetet. És hogy mi alapján válasszak közülük. Mert a szívem ellenzi, hogy bármelyiküktől is meg kelljen válnom.
2011. szept. 23. 12:46
 19/20 anonim ***** válasza:
a dolog egyaltalan nem olyan bonyolult,mint amilyennek tunik. Te egyiket sem szereted igazan,mert ha szeretned,nem tenned ezt vele. Ez egy orok igazsag,es aki volt mar igazan szerelmes,az tudja mirol beszelek. Egy harmadik lesz a befuto,akiben megvan minden,ami teged elvarazsol most a kettoben. Addig meg jo szorakozast,habar gusztustalan a viselkedesed es remelem egyszer te is ateled azt,amit most a csajaid.
2012. márc. 7. 12:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne bukj le az a lényeg!Mert a két szék közé fogsz ülni!
2012. márc. 7. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!