Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem de ez igy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem de ez igy nem mehet tovabb?

Figyelt kérdés
Hivo lany vagyok a baratom nem az. Elvesztettem vele a szuzessegemet o mar nagyon sok lannyal volt elottem. Nem tudom hogy szallhatnek ki ebbol sokszor fekudtunk mar le azota is. Borzaszto lelkiismeret furdalasom van nem tudom feldolgozni ezt. csaladom szemebe se tudok nezni. kertem a fiut h majd hazassag utan tobbet addig ne de o nem birja ki.

2012. dec. 2. 10:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindegy már? Úgysem vagy szűz, visszacsinálni meg nem lehet. Szóval hülyeség már ehhez most kezdeni ragaszkodni, hogy várjál az esküvőig. Ezt már elszúrtad.
2012. dec. 2. 12:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Igazad van, ez így nem mehet tovább. Szerintem ülj le és gondolkodj el azon, hogy mi a gondod, mi akarsz és kinek akarsz megfelelni. Az sem árt, ha a srác szempontjából is megszemléled a helyzetet.

* Az, hogy te hívő vagy ő meg önmagában még nem kéne, hogy gond legyen. Attól még lehet egyforma a szemléletetek, értékrendetek stb.

* Az a gondod, hogy már több lánnyal volt előtted? Most veled van, nem? Hát akkor meg...?

* A "házasságig szűz maradni" hajó meg már nagyon régen elment.

* Igazad van, ez így nem mehet tovább. Szerintem ülj le és gondolkodj el azon, hogy mi a gondod, mi akarsz és kinek akarsz megfelelni. Az sem árt, ha a srác szempontjából is megszemléled a helyzetet.

* Az, hogy te hívő vagy ő meg önmagában még nem kéne, hogy gond legyen. Attól még lehet egyforma a szemléletetek, értékrendetek stb.

* Az a gondod, hogy már több lánnyal volt előtted? Most veled van, nem? Hát akkor meg...?

* A "házasságig szűz maradni" hajó meg már nagyon régen elment.

* A saját családodat te ismered. De saját tapasztalatból mondom, hogy nagy általánosságban másoknak megfelelni akarni ROSSZ ötlet.

* Elsősorban magadnak akarj megfelelni. Esetleg -mivel hívő vagy- istennek.

* Attól, hogy lefekszel a pasassal, akit szeretsz nem leszel rossz ember.

* Azzal tényleg nem kéne szerencsétlen szívatnod, hogy na akkor mostantól kezdve esküvőig ne. (Bocs, ha tévedek, de a kérdésedből kiindulva ezt te sem bírnád sokáig.)

* Szóval szerintem nincs okod pánikolni emiatt.

(Szvsz a házasság előtti szex kifejezetten hasznos. Ha már szeretek valakit annyira, hogy hozzámenjek feleségül, nem akarom azzal megszívatni se őt, se magamat, hogy a nászéjszakán derül ki, hogy valami nem klappol az ágyban.)

2012. dec. 2. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!