Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig mehet ez így tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet ez így tovább?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy tényleg ez-e az igazi szerelem.. Alig várom hogy együtt legyünk ha csak 1 órára is egy nap.. mikor nincs velem mindig rá gondolok féltem és mindentől óvnám őt! Nekem csak az ő boldogsága a legfontosabb neki meg az én boldogságom.. Nem nagyon sokat tudunk találkozni max naponta 1-2 órát de minden hétvégét együtt töltünk és minden nap több órát beszélünk skypen.. Ha igazán szeretjük egymást akkor egy ideig működhet ez a kapcsolat így míg nem költözünk össze??

2013. márc. 8. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
persze hogy működhet.
2013. márc. 8. 12:26
 2/2 anonim ***** válasza:
figyelj mi a barátommal 1-2 hetente találkozunk pár órát de majdnem minden nap beszélünk skype-on..és nekünk működik. szóval ha szeretitek egymást nektek is fog!
2013. márc. 9. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!