Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok ennyire beteges?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire beteges? (lent)

Figyelt kérdés
nem vagyok a pasimra féltékeny,de totálisan birtokolni akarom.tudok róla mindent,az élete számomra nyitott könyv,az összes fb-s levelezését elolvastam,az összes exéről tudok,az összes kis kalandjáról. ő bízik bennem,és mondta,hogy bármikor elolvashatok,amit csak szeretnék,és akkor lépek be a profiljára,amikor akarok. ez fordítva is működik,nekem sincsenek titkaim. viszont én azt akarom,hogy ne legyen múltja,kb. tudom,szánalmas,mert nekem is van. de ilyeneket csináltam,hogy ha más lányok régebben írtak az üzenőfalára,azt kitöröltem,meg a lájkokat leszedtem más lányok képeiről (1-2 éves képekről van szó,kb fél éve nem lájkolt semmit). a régi csajaitól is kitöröltem az összes smst,annyira idegesített. nem tudom,hogy észreveszi-e,amit csinálok vagy sem,de nem szól érte,és halálosan szerelmes belém,és el akar venni feleségül nemsokára.fél éve vagyunk együtt és folyton szakítanék vele,mert nem ezt érdemli. egy pszichopata idióta vagyok,tudom. szerintetek szakítsak,hagyjam,hadd találjon olyan lányt,aki nem ilyen betegesen szereti? egyébként tökéletes minden,nem szoktam sosem féltékenykedni,inkább ő. nem veszekszünk,szenvedélyes és harmonikus a kapcsolatunk,mindenki azt mondja,hogy jó irányba változott,mióta velem van. nem tudom,mit tegyek...

2013. márc. 14. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el orvoshoz. És nem rosszból meg nem viccből mondom. Valóban betegesnek tűnik, ahogy viselkedsz. Viszont mivel szeretitek egymást, ezért nem látom értelmét, hogy elhagyd, az neki is rossz lenne, hiszen szeret téged. :)

Viszont egy beszélgetés a pszichológussal tuti, hogy nem árthat, max jót tehet. Én a helyedben kérnék profi segítséget. :)

2013. márc. 14. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Az már jó dolog, hogy beláttad, hogy ez nem normális viselkedés.

Akármennyire jó is legyen egy kapcsolat, szerintem mindenkinek szüksége van egy minimális magánéletre, pl, hogy ne turkáljon senki a Facebookomban vagy ne törölgesse senki az smseimet. Nem azért, mert titkolni valóm van, hanem azért mert ez már sok.

Az tényleg jó ötlet, hogy menyj el pszichológushoz, de addig is és közben, próbálj meg erről fokozatosan leszokni. Ha el akarna valamit titkolni ígyis úgyis megtenné és neked is jobb, ha teljesen megbízol benne és nem ilyenekkel töltöd az idődet.

2013. márc. 14. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:

"egyébként tökéletes minden,nem szoktam sosem féltékenykedni,inkább ő. nem veszekszünk,szenvedélyes és harmonikus a kapcsolatunk"

Persze,hogy nem vagy féltékeny,mivel mindenen rajta van a kezed!

2013. márc. 14. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
kb 1/2 éve vagytok együtt,ráadásul nem is sok idő, remélem ebből addig nem lesz semmi, míg így viselkedsz, nem tudom hány évesek vagytok, de hogy ne lenne múltja, lesz is mindig, miért nem azzal foglalkozol most mi van, az hogy belenyúlsz a dolgaiba baj, egyébként Te tudod régen milyen voltál, hozd rendbe magadat, mert az így nem vezet sehova, csak később szakításhoz N
2013. márc. 14. 15:22
 5/10 A kérdező kommentje:

21N 26F

jól van,azért nem kell ennyire lehúzni,én is belátom,hogy nem normális,nem is ez volt a kérdés.

a normális válaszokat köszönöm,orvoson én is gondolkodtam,és mondtam ezt már neki is,támogat mindenben.

2013. márc. 14. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:

szerencsés vagy, hogy elviseli, ha beleszólsz a dolgaiba... nem túlzás ez? nem fogod emiatt elvesziteni?

gondolkozz el.

2013. márc. 14. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
kicsit nem ide illik, de erre az üzenetre piciket felizgultam. Akarsz talalkozni?
2013. márc. 14. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs önbizalmad... én is csináltam ilyeneket, el is veszítettem több páromat emiatt... Nem kell rámászni a párodra és nem kell minden dolgáról tudnod, mert besokall majd... Ezt nem lehet gyógyítani, mármint orvosilag... egy pár pofára esés után megtanulod a leckét :D
2013. márc. 14. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:

8as vagyok.

Nem vagy féltékeny? Nem igaz és az sem, hogy azért nem vagy az, mert mindenen rajta van a kezed...

Nagyon is féltékeny és önbizalom hiányos vagy, hiszen mindenről tudsz és tudni is akarsz...

2013. márc. 14. 15:51
 10/10 A kérdező kommentje:
talán igazad van,de nem érzem magamban azt a maró féltékenység érzetet.mindenesetre azért elmegyek dokihoz,mert ettől én szenvedek,és nem akarom őt elveszíteni
2013. márc. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!