Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire beteges? (lent)
Szerintem menj el orvoshoz. És nem rosszból meg nem viccből mondom. Valóban betegesnek tűnik, ahogy viselkedsz. Viszont mivel szeretitek egymást, ezért nem látom értelmét, hogy elhagyd, az neki is rossz lenne, hiszen szeret téged. :)
Viszont egy beszélgetés a pszichológussal tuti, hogy nem árthat, max jót tehet. Én a helyedben kérnék profi segítséget. :)
Az már jó dolog, hogy beláttad, hogy ez nem normális viselkedés.
Akármennyire jó is legyen egy kapcsolat, szerintem mindenkinek szüksége van egy minimális magánéletre, pl, hogy ne turkáljon senki a Facebookomban vagy ne törölgesse senki az smseimet. Nem azért, mert titkolni valóm van, hanem azért mert ez már sok.
Az tényleg jó ötlet, hogy menyj el pszichológushoz, de addig is és közben, próbálj meg erről fokozatosan leszokni. Ha el akarna valamit titkolni ígyis úgyis megtenné és neked is jobb, ha teljesen megbízol benne és nem ilyenekkel töltöd az idődet.
"egyébként tökéletes minden,nem szoktam sosem féltékenykedni,inkább ő. nem veszekszünk,szenvedélyes és harmonikus a kapcsolatunk"
Persze,hogy nem vagy féltékeny,mivel mindenen rajta van a kezed!
21N 26F
jól van,azért nem kell ennyire lehúzni,én is belátom,hogy nem normális,nem is ez volt a kérdés.
a normális válaszokat köszönöm,orvoson én is gondolkodtam,és mondtam ezt már neki is,támogat mindenben.
szerencsés vagy, hogy elviseli, ha beleszólsz a dolgaiba... nem túlzás ez? nem fogod emiatt elvesziteni?
gondolkozz el.
8as vagyok.
Nem vagy féltékeny? Nem igaz és az sem, hogy azért nem vagy az, mert mindenen rajta van a kezed...
Nagyon is féltékeny és önbizalom hiányos vagy, hiszen mindenről tudsz és tudni is akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!