Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez nem beteges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem beteges?

Figyelt kérdés

Az parom, miutan szakitott velem, osszejott egy csajjal...kb. 2 hetig elvoltak, aztan ezt abbahagyta, mivel rajott, hogy engem szeret stb...De! a csajjal nem szakitotta meg a kapcsolatot, tovabbra is eljart vele beulni egy kavera stb....es kozben felem kozeledett...elmondta ezt a dolgot is...eleinte nagyon bantott de megbocsatottam...viszont kiderult , hogy a csajjal azota is irkal.

A vilag legtermeszetesebb dolganak vettem volna, hogy megszunteti vele a kapcsolatot...gusztustalannak tartom az egeszet

2013. jan. 24. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
naja nem szép dolog tőle. betegesnek nem az, szerintem a másik csajjal is tartani akarja a kapcsolatot, ha esetleg veled nem jönne össze
2013. jan. 24. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:
Menekülj, amíg tudsz!
2013. jan. 24. 23:36
 3/13 A kérdező kommentje:
De megtehette volna azt, hogy vele marad...de ilyeneket irt, hogy o nem ker masik csajbol mar stb...persze azt hittem mar regen megszakitott vele minden kapcsolatot ha ilyeneket ir...almomban sem jutott volna eszembe h vigan irkal vele
2013. jan. 24. 23:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem csak titeket hülyít...
2013. jan. 24. 23:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Ja es mar eleve azt nem tartom egeszsegesnek, hogy valakivel lefekszem parszor, aztan meg eljarok vele...ez nem tudom milyen baratsag...
2013. jan. 24. 23:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Milyen ez a 2hétig elvoltak dolog? Veled meddig volt együtt?
2013. jan. 24. 23:49
 7/13 A kérdező kommentje:
tobb mint 2 evig voltunk egyutt...elovtak, ugy ertem lefekudtek egymassal...es allitasa szerint rajott h neki nem kell mas...de azert meg kijart vele mint haver...nekem ez agyrem
2013. jan. 24. 23:50
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem kell más neki? Na, ez érdekes. Biztos hogy nincs több köztük, csak azt nem meri veled közölni?
2013. jan. 24. 23:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez elég kevés információ. Tudni kéne mit jelent neki a csaj és a vele töltött idő, illetve h mire vágyik tőled. Indítékok és részletek nélkül nem érthető meg a dolog.
2013. jan. 25. 02:51
 10/13 anonim válasza:
0%
Ajánlok egy helyes írási szótárt.
2013. jan. 25. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!