Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már beteges vagyok? (féltékenység)
Sziasztok!
A barátnőmmel már több mint egy éve együtt vagyunk, és nem szeretem azt se, ha hozzászól másik fiúhoz (kivéve 1-2 höz akikről tudom, hogy nem az esetei + nagyon jóban vagyok velük, és megbízhatónak tartom őket vagy még tudom a srácokról, hogy nekik sem tetszik a barátnőm ) de ezt még (NAGYON NEHEZEN) de lenyelem, de volt, hogy hívott engem strandra, de tudtam, hogy másnap együtt leszünk 3 napot és mondtam ,hogy inkább ne én készülődök a holnapra, és ő elment számomra ismeretlen srácokkal (egyedüli lány) ( itt majdnem tömeg mészárlást rendeztem a haverjaimmal azok ellen a dögök ellen, akik tudták h vagyok neki)
Továbbá nemszeretem, ha más srácokkal túl sokat beszél, akkor beszél mikor velem is beszél és megvárakoztat emiatt, a sok szívecske, sms-ek, meg más srácoktól kuncsorog közös képért, korábbi busszal,voanattal megy haza mert beszélni akar velük ( mikor jó idő van és együtt is lehetnénk mondjuk)
Meg szeretem mikor dicsérget, pl aranyosan nézek ki, de ügyi vagyok emrt ezt vagy azt megcsináltam stb-stb, de mikor ugyan így dicsér más srácokat és utána engem emgint így akar dicsérni , lepereg, mintha meg sem hallanám, nem is érdekel utáan az adott dicséret stb-stb, ismeretlen srácokat ( vagy esetenként csak olyanokat is akikkel nem vagyok jóban ) legszívesebben megfojtanám ha vele beszél (a srácokat)
szeretem és tudom, hogy ez őt zavarja de mindig elhatározom, hogy jó most tűrök, de felmegy a pumpa és
akkor csak rosszabb mert egyszerre jön ki minden... :S
hozzátenném, hogy egy lány barátom sincs, nem beszélek egyel sem, rá sem nézek egyre sem...
Nagyon gáz vagy. Nincs szánalmasabb, mint egy féltékeny pasi. Vér ciki.
38F
Az ifjú titán. :)
Fiatal vagy gondolom nagyon - tanulj egy kis önuralmat.
Figyelj, szerintem nem számít, hogy ki mennyire féltékeny, vagy mennyire tér el az átlagtól. Egyedül az a fontos a féltékenykedésben, hogy egyformán gondolkodjunk a párunkkal! Azzal sincs semmi baj, ha hozzá se szólhattok máshoz, feltéve ha mind a kettőtöknek egyezik erről a véleménye! Ne mások véleményével foglalkozz, hanem a saját kapcsolatotokban állítsatok fel egy közös mércét. Lehettek akármilyen féltékenyek, a lényeg, hogy összhangban legyetek!
Amúgy én megértlek, és is hasonló helyzetben vagyok, (csak lány), de az a jó, hogy a barátom is pont olyan, mint én. így nincs is ebből probléma.
Szóval ne mások véleményére adj, egymásnak feleljetek meg, az a lényeg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!