Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mégis hogy tudnám meggyőzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogy tudnám meggyőzni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párom nagyon féltékeny tipus, nem enged el sehová sem. Nemsokára lesz egy koncert itt a lakóhelyükhöz közel (kb 15 km-re) és úgy volt, hogy az egyik barátnőmmel elmegyünk rá ketten. Rá is bólintott a párom, hogy menjünk el ( nekem ez a kedvenc együttesem, barátnőmnek is, de a párom nem szereti az ilyesfajta zenét). Sajnos a barátnőm akivel mentem volna lebetegedett, mást meg a barátaim közül nem nagyon érdekel a dolog...így viszont a párom sem akar egyedül elengedni a koncertre... (nem is csoda, még a boltba is alig enged ki egyedül...)Hogy tudnám mégis meggyőzni, hogy egyedül is elmehetek is nem lesz semmi baj?

2012. dec. 19. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
A boltba is nehezen? Ez beteges. Hagyd ott, mert pokoli életed lesz.
2012. dec. 19. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Biztos hogy ő a nagy Ő?
2012. dec. 19. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
nem, egyáltalán nem biztos, hogy ő a nagy Ő
2012. dec. 19. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor dobd ki,menj el a koncertre,hátha megismerkedsz olyannal aki nem korlátoz,és a legközelebbi hasonló konvertre már kézenfogva mehettek
2012. dec. 19. 14:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor ne engedélyt kérj, hanem mondd meg neki, hogy elmész erre a koncertre, mert érdekel. Esetleg ajánld fel neki, hogy kísérjen el, legalább te se leszel egyedül.

Engem tinikoromban a szüleim féltettek nagyon, soha nem mehettem egyedül koncertre. De ha szerettem volna elmenni, egyszerűen apukám elkísért. Sokszor nem tetszett neki, de megtette, mert tudta hogy én szeretnék.

A barátod is megteheti ezt érted. Ha meg nem hajlandó, legrosszabb esetben szakít. Ha nem ő a nagy Ő, akkor még jól is jársz vele.

2012. dec. 19. 14:17
 6/9 A kérdező kommentje:
nem azért szeretnék elmenni a koncertre, hogy pasizzak. És ezt tudja ő is nagyon jól, csak annyira féltékeny, hogy az már eszméletlen...ugyan mi bajom lehetne abból hogy 15 km-rel arrébb egy koncerten vagyok....?
2012. dec. 19. 14:18
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves Negyedik Válaszoló!

Volt már velem ilyesféle koncerten a nyáron, és hát finoman szólva végigszenvedtük az egészet...10 percenként hallgattam, hogy "mikor lesz már vége" vagy "mikor megyünk már haza" stb stb. Őszintén szólva azért mennék el hogy kikapcsoljak kicsit, de ha ő is ott van akkor abból csak nyavalygás lesz, és nem kikapcsolódás...

2012. dec. 19. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki,hogy menjen ő is el a haverjaival bulizzanak egy jót.Vagy ha annyira félt,akkor menjen eléd a koncert végén,és kísérjen,vagy vigyen haza.
2012. dec. 19. 15:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam, de nincs az a hely ahova ő elmenne bulizni...tuti. Neki mindig mindenhol van valami baja...viszont így engem is úgymond "visszafog", csak az a baj, hogy én meg nagyon vágyom arra, hogy menjek egy kicsit kikapcsolódni, szórakozni...
2012. dec. 19. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!