Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy tudnám meggyőzni?
Akkor ne engedélyt kérj, hanem mondd meg neki, hogy elmész erre a koncertre, mert érdekel. Esetleg ajánld fel neki, hogy kísérjen el, legalább te se leszel egyedül.
Engem tinikoromban a szüleim féltettek nagyon, soha nem mehettem egyedül koncertre. De ha szerettem volna elmenni, egyszerűen apukám elkísért. Sokszor nem tetszett neki, de megtette, mert tudta hogy én szeretnék.
A barátod is megteheti ezt érted. Ha meg nem hajlandó, legrosszabb esetben szakít. Ha nem ő a nagy Ő, akkor még jól is jársz vele.
Kedves Negyedik Válaszoló!
Volt már velem ilyesféle koncerten a nyáron, és hát finoman szólva végigszenvedtük az egészet...10 percenként hallgattam, hogy "mikor lesz már vége" vagy "mikor megyünk már haza" stb stb. Őszintén szólva azért mennék el hogy kikapcsoljak kicsit, de ha ő is ott van akkor abból csak nyavalygás lesz, és nem kikapcsolódás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!