Hogy tudnám meggyőzni a húgomat?
Figyelt kérdés
Van egy húgom, édesanyánk második házasságából. Jóval fiatalabb tőlem, de ez most nem lényeges. Én már külön élek, férjnél vagyok. Húgomnak van egy "izomagyú" barátja, aki nagyon meg van elégedve magával, Ő a tökéletes. Nem régen azt találta ki, hogy a húgom kövér(162cm,50kg)és le kell fogynia! Azóta a húgom nem eszik, éppen hogy csak valamit. Hogy tudnám meggyőzni hogy ez nem igaz, nem kövér, és fejezze be a fogyókúrát? Így is törékeny, beteges, sokszor fáradt, gyenge. Nem hallgat senkire, csak erre az izomagyú barátjára.2012. aug. 13. 00:13
2/17 anonim válasza:
Te miért akarod a húgod életét élni??? Ha őneki jó, hogy egy izomagyú zsarnokkal él, az az ő dolga. Semmi közöd hozzá.
3/17 anonim válasza:
Ilyen esetben szerintem sajnos csak az használ, ha az illető magától jön rá, hogy nem kéne... Dícsérd sokat, amikor csak lehet erősítsd a helyes testképet benne, hátha rájön jól néz ki. Ha konkrétan megmonod neki a tutit, még a végén bedacosodik, hogy a pasija ellen vagy.
4/17 A kérdező kommentje:
00:46 Mert féltem!
2012. aug. 13. 00:50
5/17 A kérdező kommentje:
00:50 Igen, sajnos ezt mondja, hogy mindenki a barátja ellen van. Nem vagyunk ellene, de a barátja a 62 éve Anyukánkat is folyamatosan sértegeti családi ebédeknél. Az hogy Engem is, már rég nem érdekel, visszaszólok neki simán.
2012. aug. 13. 00:54
6/17 anonim válasza:
Ha ennyi esze van akkor megérdemli,nagyon komoly lehet az a pasas is...Innen látszik hogy nem is szereti
7/17 anonim válasza:
nem hívják azt az izomagyat véletlenül Viktornak?:')
8/17 anonim válasza:
Szerintem szervezz közös programot a húgoddal, de előtte beszéld meg pár fiú haveroddal, hogy "véletlenül" fussatok össze az utcán, parkban, strandon, akárhol, és mikor találkoztok, dicsérjék meg a húgodat, az alakját.
10/17 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz mit csinálni, csak hozzá ne menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!