Van egy húgom, édesanyánk második házasságából. Jóval fiatalabb tőlem, de ez most nem lényeges. Én már külön élek, férjnél vagyok. Húgomnak van egy "izomagyú" barátja, aki nagyon meg van elégedve magával, Ő a tökéletes. Nem régen azt találta ki, hogy a húgom kövér(162cm,50kg)és le kell fogynia! Azóta a húgom nem eszik, éppen hogy csak valamit. Hogy tudnám meggyőzni hogy ez nem igaz, nem kövér, és fejezze be a fogyókúrát? Így is törékeny, beteges, sokszor fáradt, gyenge. Nem hallgat senkire, csak erre az izomagyú barátjára.
Ha rossz kapcsolatban van az ember utána jobban megbecsüli a normális csajt/pasit!
És sajnos a tapasztalat az hogy ilyen esetekben a "józan ésszel" nem sokra mész!
Sajnos általános tanács ilyenkor:
Ha majd a húgodnak elege lesz a sz.rból akkor abbahagyja! Addig meg sajnos nem sokat tehettek ellene!
Sok csaj szívja meg mert látszólag vonzó egy izomaggyal járkálni! Gondolják hogy mindentől megvédi!
Remélhetőleg hugod még fiatal és azért ilyen naív és kinövi...
2012. aug. 13. 08:57
12/17 anonim válasza:
Húzzál be neki!
Na jó viccet félretéve, én tutira beolvasnék annak az egoista f*szmajomnak. Utálom az ilyen izomagyú gyurikat, akik még a saját nőjüket, meg annak családját kritizálgatja. Hát undorító.
2012. aug. 13. 09:03
13/17 anonim válasza:
Fel kellene világosítanod a húgod barátját, hogy ha tényleg szereti a húgodat, nem teheti tönkre. Én 162 cm vagyok és 52 kiló, és mindenki azt mondja, hogy híznom kellene, hogy ne legyek beteg, mert nem vagyok anorexiás, de "jól sem nézek ki". Ha a fiú nem bírja megérteni, nincs más teendő, mint hogy a húgoddal beszélni, s elmagyarázni neki, hogy a saját életét teszi tönkre ezzel a fiúval.. Ha nem érti meg sajnos nincs mit tenned, saját magát teszi tönkre, neked meg végig "kell" nézni.. Nekem apukámmal volt hasonló helyzet, és nem tehettem semmit 4év próbálkozás után..
2012. aug. 13. 10:34
14/17 anonim válasza:
És ahhoz mit szól tesód, hogy téged, és a családot is sértegeti a srác? Elnézi azt is szótlanul. Mert ha igen akkor nem sok esély van rá hogy észhez térítsd. Azt még egy dolog hogy eltűri ha őt megszólja, na de hogy még a családot is?? Szerintem ezt kellene előhoznod neki, mikor beszélsz vele. Hogy tud róla ő is, és miért tűri, mit lát benne, szerinte ez így rendben van, meg hogy ha valaki szeret egy lányt nem igaz, hogy arra nem képes hogy tisztelet tudóan beszéljen annak családjával? Ezek is nyomós érvek lehetnek. Ha tesódnak nincs önbizalma és azért elhiszi hogy kövér azzal lehet akkor sem tudnál mit tenni ha ez a srác nem lenne...de a család más tészta. Szerintem próbálj kis nyomást gyakorolni rá, hogy ez rendes esetben azért nem így szokás, ő sem lenne bunkó gondolom a srác családjával ok nélkül. Sok sikert!
2012. aug. 13. 11:06
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat!
Azt mondja a húgom, hogy a barátja csak hülyéskedik, de ez már nem poén, a 62 éves Édesanyánkat nem tűröm hogy sértegesse. Minden családi ebédnél, és minden család látogatás alkalmával bántja Anyukámat, hogy milyen kövér ő is, és majd a húgom is olyan lesz. Édesanyánk nem kövér, teljesen normális testalkatú, és korához képest nagyon szép arca is van, szép a bőre is. De még ha kövér is lenne, akkor sem tűrném el senkinek hogy tiszteletlen legyen Vele.
Próbálok majd finoman beszélgetni a húgommal! Köszönöm a tanácsokat még egyszer!
2012. aug. 13. 14:11
16/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Hát az ne normális ha szerinte ez poén. Én ismeretségi körömben is volt sajna példa erre, hogy a kiscsaj úgy meg volt szédülve a pasiért, hogy eltűrte hogy a családjával is balhézik a srác, csak mert azok ugye ellenezték. Sajnos ott rossz útra is vitte a lányt, mert romlottak a jegyei, lógott a suliból, nem fogadott soha szót :S Szerintem semmiképp ne hagyjátok szó nélkül ezt a dolgot. Nem akarok vészmadárkodni, de az ő korukban még annyira befolyásolhatók. :S Sok sikert!
2012. aug. 14. 09:33
17/17 anonim válasza:
A családod meg annyiban hibás, hogy meghívnak egy ilyen parasztot. Etetik, hallgatják a hülyeségeit.
Én nem tűrném, hogy így beszéljenek velem a saját otthonomban. Úgy kivágnám a srácot az ebéd közepén, hogy a lába se érné a földet.
Ha ezt látná a húgod, hogy egy emberként az egész család undorodva kilöki a lakásból, és soha többet nem hívják meg őt, akkor elgondolkodna, hogy talán nem véletlen, hogy a családból senki sem szereti.
De amíg asszisztálnak a kapcsolathoz a családtagok, addig nem veszi őket komolyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!