Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem állok készen egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem állok készen egy kapcsolatra, vagy ő a beteges?

Figyelt kérdés
Néhány hete jöttünk össze a párommal. Az elején minden csodás volt, de ő tulajdonképpen pár nap után felhozta, hogy szeretne velem lakni. Azóta is folyton ezzel nyaggat, rengetegszer hívogat, elszámoltat, hol vagyok, mit csinálok. Szerinte gyerekes vagyok, és éretlen egy kapcsolatra. Igaza van? 25 N
2013. márc. 3. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy ilyennel minek jöttél össze?

Küld el a fenébe,ha csak fikázni tud és nyomon követni.

2013. márc. 3. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Hűha....na ez nem normális,tegyél valamit míg még lehet!
2013. márc. 3. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajánlanám szakíts vele amíg még a kapcsolat elején vagy. Ez a viselkedés beteges féltékenységet mutat. Késöbb csak roszabb lesz.
2013. márc. 3. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:

nagyon sok ilyen rémálom pasiba botlok bele mostanában énis

az összes azonnal összeköltözne, én ezt nem értem

valamelyik még gyerekkel is riogat, hányat tervez, és hófehér bőrű szőkék, szal még azt sem lehet mondani...

én kiteszem rövid úton őket.

az állandó hivogatás is az agyamra megy.

nem te vagy éretlen, a pasik képzelik azt a kapcsolatról, hogy kb. a nő az legyen rabszolga, ők meg tilthatnak és korlátozhatnak.

na nem. ha a Faterom, akinek a legtöbb joga lett volna kiosztani hova mehetek, mikor kivel meddig mit csinálhatok és már 15 éves koromban se kérdezett semmit, akkor majd egy pár hetes ismerős ezt meg fogja tenni :D

nem tudom honnan szalajtották ezeket, valami arab országból talán, de én túl liberális nevelést kaptam és nem fogok önként rabszolgája lenni senkinek meg eltűrni, hogy a szabadsághoz való jogomat önkényesen eltiporják.

te se hagyd

2013. márc. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!