Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok képes egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok képes egy kapcsolatra. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Annyi a baj, hogy félek a férfiaktól. Az általános, és középiskolában állandó gúnyolódás tárgya voltam. (középiskolában is össze kellett fussak a folyosókon a régi osztálytársaimmal) Mindig az van bennem, ha egy srác rám mosolyog, hogy biztos magában ő is éppen kinevet valamiért. Volt egy olyan is, aki szinte ismeretlenül, túl gyorsan közeledett. Az épp annyira rémisztő, mert vagy csak egy éjszakás kalandot akar, vagy csak megviccelni. Nem tudom mit csináljak, félek, hogy sosem leszek képes egyet sem szeretni.
2013. febr. 24. 23:24
 1/4 anonim ***** válasza:
miért gúnyoltak? és a fiúk gúnyoltak csak?
2013. febr. 24. 23:26
 2/4 anonim ***** válasza:

De már nem az iskolában vagy,próbálj meg bátrabb lenni.

Nem mindenki ellened van :)

2013. febr. 24. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért gúnyoltak? Csak nincs Juvenile Gigantomastia nevű betegséged?
2013. febr. 24. 23:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Ügyetlen voltam gyereknek. Nem hülye, csak lassabban értettem meg dolgokat. A tanárok ez miatt utáltak, koloncként néztek rám. Sosem kaptam tőlük segítséget. A kisgyerekek megtalálják a gyengébbet, és gúnyolják. Hiába zárkóztam fel kb. ötödik osztályos koromra, addigra már az egész évfolyamban én voltam a fekete bárány. Egy iskolaváltás talán megoldotta volna, de ahhoz másik városba kellett volna menni, amit a szüleim nem akartak. Maradtam ahol voltam, kiharcolni a helyem pedig nem volt erőm, ahogy most se nagyon van. Mindenhol meghúzom magam.
2013. febr. 24. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!