Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan fojtjátok el a vágyat egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Már elmúltam 20 de még nem volt kapcsolatom(ami amúgy nem meglepő hiszen nem vagyok egy csinos,stílusos nő,se gazdag,se túlságosan okos vagy jófej),de már szeretnék egyet. Nem úgy néz ki hogy a közeljövőben lesz és már kezd zavaró lenni. Nem a szex léte nem léte,hanem,hogy az ember vágyik egy társra.2013. febr. 17. 00:37
1/10 anonim válasza:
Különféle közösségekbe megyek és filmezek. Na meg röhögök az életen. :)
3/10 Pretty Ballerina válasza:
Az elfojtás frusztráltsághoz vezet, a frusztráltság állandó feszültséghez, a feszültség agresszivitáshoz, stb.
Mért is akarod te ezt a vágyad elfojtani? Az nem megoldás.
4/10 anonim válasza:
elfoglalnám magam mindenfélével, de nemigen szoktam ilyet csinálni
5/10 anonim válasza:
amiket felsrolotál azok relativ tulajdonságok
lehet hogy intelligens vagy és csinos.
A stilus isaszeirnt változik hogy épp kit majmolnak a tinik.
Lehet hogy életem értelme vagy és az is lehet hogy nem birnánk egymást. :)
Azt akaorm ebből kihozni, hogy ne ragadj le ilyen felületes dolgokon, mert minden szingli nőre vár valahol egy szingli pasi :)
6/10 anonim válasza:
Küldj nekem egy képet privátban, légyszi.
7/10 anonim válasza:
Filmezek, olvasok, tanulok, futok..Mindig kitalálok valamit..
9/10 anonim válasza:
elég csak eszembe jusson hogy minden pasi csak szexet akart, vagy pótlékot, hogy elfelejtse a Csodanőt, aki le se k.ulázta... és máris elmegy a kedvem a kapcsolatoktól egy életre :D
10/10 anonim válasza:
Nagyon sokat játszok az Assassin's Creed-del... Meg sport.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!