Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még remény a kapcsolatra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény a kapcsolatra?

Figyelt kérdés

baratnommel osszevesztunk elegge. hol is kezdjem, nos most voltunk egy evesek az egesz ott kezdotott hogy a baratnom gyakran hisztizik legutobb pl azert mert munka utan nem mentem el hozza mert nagyon faradt voltam (12ora melo este 8 ra ertrm haza)

teljesen kiakadt hisztizett hogy nekem biztos nem is hianyzik stb. sok ilyen kis veszekedes volt de ez volt az elso hogy nem mentem el.

kidobott, torolt facebookrol is. majd az evfordulo napjan eljott hozzam este, ugynezett ki kibekulunk, kaptam tola egy bekeretezett kozos kepet is szeretlek felirattal. masnap neki suli baratnok tele tömték a fejet mindenfele hulyeseggel, azota teljes fordulat. kerdeztem hogy a baratnoidre hallgatsz? azt mondja megtudom onnan ha mar nem valaszol semmire. nem is valaszol amikor este felhivtam total bunkon mondta hogy fogjam fel vegre hogy vege van. ugyhogy nem is mentem at este.

azota utal, szoba se all velem es meg a szememre is vette hogy meg arra se voltam kepes hogy oda alljak az ajtaja ele.

de en nagyon szeretem őt, nelkule nem vagyok boldog..

mit gondoltok lehet ebbol még valami?

(bocs a helyesirasi hibakert de telefonrol irtam)

2013. febr. 3. 13:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igazából ezért jó a barátnőivel is összehaverkodni, hogy ne utáljanak, mert a nők szeretnek a női pajtikra hallgatni..
2013. febr. 3. 13:42
 2/11 A kérdező kommentje:
ez igaz :-) ezek a baratnoi osztalytarsai mashova nem jarnak el eggyutt ezert be se mutatott nekik :-S
2013. febr. 3. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem most hagyjad, mert a csajok teletömték a kis buksiját, majd lenyugszik, és ha nem keresed rájön, hogy szeret és hiányzol neki, és keresni fog. Ha nem akkor hagyd, mert nem szeret.
2013. febr. 3. 13:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Hű de nagy papucs vagy, ha ilyen nő után futsz.
2013. febr. 3. 13:50
 5/11 A kérdező kommentje:

koszonom szepen :-D

ne keressem egyaltalan?

szerintem ő biztosan nemfof majd engem keresni, ő azt tul megalazonak tartja hogy egy nő keresse a ferfit.

de regebben en is azt olvastam a neten hogy ilyen helyzetben jobb ha az akit kidobnak nem keresi a masikat mert hatha rajon a masik hogy megis szereti. valakinek bejott mar?

2013. febr. 3. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nagy ívben sz@rd le a fejét.

Most eljátszotta, király... Megenyhül, majd rájön, hogy mégse jó neki egyedül, így vissza megy hozzád, aztán megint behülyül ?

Egyáltalán hány évesek vagytok?

Bár, ha fiatalok, ha nem, ez mindkét esetben lesz@rni való. _:D

2013. febr. 3. 14:09
 7/11 A kérdező kommentje:

azt mondta toroljem ki a szamat es felejtsem el azt is hogy letezik, ő is ezt teszi

en 22 vagyok, ő pedig 18

2013. febr. 3. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
nálam szokott működni, hogy ha hiányzik valaki, hogy átértékelem a dolgokat, mert én is beszoktam néha hülyülni..
2013. febr. 3. 14:24
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem a barátnőd olyan aki uralkodni akar feletted, és mivel egyszer nem mentél át hozzá, úgy vette, hogy nem engedelmeskedtél neki, most ezért vagy büntibe. Írtad, hogy szokott hisztizni, eddig a hisztivel elérte amit akart, most más technikát talált ki a büntetésedre.
2013. febr. 3. 14:27
 10/11 A kérdező kommentje:

lehet. barmikor amikor veszekedes volt ha nekem volt igazam akkor is elvarta volna azt hogy en mennyek oda az ajtaja ele es en kerjek bocsanatot mert csak neki lehet igaza.

gondolom ezert akadt ki azon is hogy nem mentem el hozza. nem erzem azt hogy ezekutan nekem kellene bocsanatot kernem

2013. febr. 3. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!