Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vallásos nők érdemesebbek kapcsolatra, házasságra?
Egyébként meg épp annyi erkölcstelen férfi is van. Valakivel csak lefekszenek.
Szóval majd megtalálják egymást később is. Neked meg az jut, akit választasz.
Egy vallásos meg bűnnek tartja a szexet. :D
Jó, mondjuk a kapcsolatot komolyabban fogja venni, viszont ne számíts rá, hogy nyitott lesz a szex terén. Valószínűleg elítéli a masztizást, az orális szexet, csak sötétben lesz hajlandó szexelni veled. De ha kicsi a farkad és aggódsz miatta, akkor ne aggódj valószínűleg nem fogja érdekelni, hogy mit tudsz vele, ahogy egy nagyobb se érdekelné különösebben.
Nem tudom,ez olyan ismeretlen terep nekem.Nem azt mondom,vannak normális nők is,de 99% foglalt,a maradéknak meg pont nem én kellek.Ami hát ízlés kérdése...
Meg nem is panasz,de ez van.
Mondjuk ha többet járnék el,talán más lenne a helyzet,de nem nagyon tudom,hova érdemes egyáltalán elmenni.Inni nem szeretek,a diszkó zenét se,olvasni meg nem tudok sokáig,bele fájdul a szemem és össze folynak a sorok.
Akkor ...Nem tudom,majd kitalálok valami biztos módszert.
Lehet válogatósnak tűnök,de nekem nem kell ribanc.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!