Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen férfiegyedek?
Intelligensek, normálisak, emberi értékekkel rendelkeznek, figyelmesek, jól néznek ki, de nem nagyképűek, beképzeltek és normális zenei ízlésük van, nem pedig disco-t techno-t és hasonló zenét hallgatnak.. kezdem elveszíteni a hitem.
17 L

Aham...tehát aki nem rockot hallgat, az nem is ember...hmmmm...csak tudnám, hogy a rock mitől lett érték manapság.
Ne értsetek félre, én szeretem, meghallgatom, de meghallgatom a többi zenei stílus képviselőit is, és úgy gondolom, hogy nem attól lesz valaki értékes, vagy értéktelen, hogy rockot, vagy éppen technot hallgat. Igen gyerekes dolog zenei ízlés alapján ítélkezni.
Egyébként meg 17 évesen én is baromi nagy rokker arc voltam...aztán felnőttem.
25/n

Az intelligenciám nem verdesi az égboltot,és a klasszikus zenèt szeretem,a többi úgy-ahogy stimmel.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!