Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen férfiegyedek?
Figyelt kérdés
Intelligensek, normálisak, emberi értékekkel rendelkeznek, figyelmesek, jól néznek ki, de nem nagyképűek, beképzeltek és normális zenei ízlésük van, nem pedig disco-t techno-t és hasonló zenét hallgatnak.. kezdem elveszíteni a hitem.
Természetesen léteznek.:) Csak nehéz megtalálni őket,mint ahogy nekik minket.(normális lányokat)
2013. febr. 24. 20:31
32/52 anonim válasza:
Mindenféle ember van, intelligens, a normálisnál, változó egy csomó mindenkinél hogy mi számít még annak. Biztos vannak olyanok akik jól néznének ki a te szemedben, de hogy mi számít normális zenei ízlésnek? Mindenkinek más! Ez alapján soha senkit nem szabad leszólni! Ha valakinek nem tetszenek azok a zenék mint amik neked, ő is mondhatná rád hogy nincs zenei ízlésed, tehát ez olyan hogy, vagy mindkettőnek igaza van, vagy semelyiknek.....
Másfelől sokaknak igen vegyes a zenei ízlésük, például nekem is jöhet trágár zenétől kezdve komolyzene.... ha meg fog benne akármi is..... Ezzel nem mindenki van úgy hogy, csak egy adott műfajt hallgat, hanem akármit aminek akár a ritmusa, akár a szöveghangzása megfogja, hogy sokszor hallgassa.
2013. febr. 24. 20:48
33/52 anonim válasza:
persze csak nem állnak veled szóba bölcsen,ahogy én sem tenném...:D meg mi az hogy "normális zene"?? .........
2013. febr. 24. 20:51
34/52 A kérdező kommentje:
jó, én is meghallgatok csomó mindent ami tetszik, de nem tehetek róla, hogy a Bed bícs és hasonló helyeken szóló zenéktől kiráz a hideg.. és ez is csak azért van, mert az olyan emberekkel akik ilyet hallgatnak, csak rossz tapasztalatom van, általában mindegyik sekélyes volt.. ennyi. ezt akartam az egész zene dolgoból kihozni, nem pedig általánosítani, hogy a rockon kívül minden szar! sajnálom! feszítsetek keresztre!
2013. febr. 24. 20:58
35/52 Solarian válasza:
Az milyen dekoratívan mutatna.
2013. febr. 24. 21:00
36/52 anonim válasza:
Igen, léteznek ilyen "férfiegyedek". De te mit tudsz nyújtani, ha már ezek az elvárásaid?
2013. febr. 24. 21:01
37/52 A kérdező kommentje:
most mondjam azt, hogy ugyanezt? még akkoris ha ez az igazság? nemérdekel.. nem fogom senkinek reklámozni magam, azt is megbántam, h kiírtam ezt a kérdést:D most én vagyok a GYK kiutáltja ;)
2013. febr. 24. 21:02
38/52 anonim válasza:
Nem, nem léteznek. Mivel TI lányok inkább a kib@szott menő fenegyerekek után baktattok, így mi úriemberek megszűntünk létezni, mert nem volt ránk igény. Úgyhogy kapjátok be a .....
2013. febr. 24. 21:27
39/52 A kérdező kommentje:
már csak az a kérdés, hogy vajon én kiírtam volna-e ezt a francos hülyeséget, ha az általad említett k*csögökért lennék oda.. szóval kérlekszépen ne akarad, hogy minden egyes lány kapja be és ne általánosíts mert az elég sz*r egy tulajdonság
2013. febr. 24. 21:31
40/52 anonim válasza:
Persze hogy léteznek, ők a barátaid akik bármit megadnának azért hogy csak egy pillanatra is férfiként tekints rájuk. De persze te nem, te inkább keresel tovább, hisz ők "csak" barátok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!