Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek még ilyen férfiegyedek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen férfiegyedek?

Figyelt kérdés

Intelligensek, normálisak, emberi értékekkel rendelkeznek, figyelmesek, jól néznek ki, de nem nagyképűek, beképzeltek és normális zenei ízlésük van, nem pedig disco-t techno-t és hasonló zenét hallgatnak.. kezdem elveszíteni a hitem.

17 L

2013. febr. 24. 20:07
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:
bár lennének ilyenek a baráti körömben :)
2013. febr. 24. 22:20
 42/52 anonim ***** válasza:

Heh, nem kell lehúzni a diszkót, technót!

Tessék egy diszkó: http://www.youtube.com/watch?v=Rqzr7UPkwcs (akkor EZ volt a diszkózene, meg az ABBA9

Egy teknó (no jó, nem csak az): http://www.youtube.com/watch?v=xXNa4BUHtGU

2013. febr. 24. 23:01
 43/52 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, csak tuti hogy messze laksz!
2013. febr. 24. 23:08
 44/52 anonim ***** válasza:

én mondjuk jól nézek ki de nehogy azt hidd hogy olyan sikeres vagyok a csajoknál, de néha összejön pár randi. Természettudományok érdekelnek, eléggé pörög az agyam mostanság, testépítek is, figyelmes is vagyok, de már több mint fél éve egyedül.

F19

2013. febr. 24. 23:27
 45/52 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, csak nem rendelkezem emberi értékekkel, az baj? :D

22/F

2013. febr. 25. 01:03
 46/52 A kérdező kommentje:

#44. nem értem, mi lehet az oka.. az ilyen fiúk sokkal szimpatikusabbak, mint a vagánykodó majmok :\ egyébként ezzel a randi-fiúk dologgal vmiért én is így vagyok, de már kezdek beletörődni..

#45. emberi értékekkel mindenki rendelkezik :)

2013. febr. 25. 22:04
 47/52 anonim ***** válasza:

Oké, ha mindenkinek vannak emberi értékei, akkor mégis jó vagyok.

De akkor miért szerepel a listádon ez a tulajdonság, ha úgyis mindenkire igaz? ;)

2013. febr. 26. 08:56
 48/52 A kérdező kommentje:
azért mert részemről ez egy naiv megjegyzés volt, ugyanis én reménykedem benne, hogy mindenkinek vannak.. sajnos sokan nem akarják felismerni, megtalálni magukban a jót:) lehet, hogy te is ilyen vagy..különben először nem mondtad volna, hogy neked nincsenek értékeid [vagy csak szimplán szeretnél összezavarni ;) ]
2013. febr. 26. 15:36
 49/52 anonim ***** válasza:

Ha viszont nincsenek emberi értékeim, és ezt bevallom, akkor elég őszinte vagyok, nem?

Az őszinteség emberi érték? Mert ha igen, akkor hazudtam.

Ha hazudtam, akkor nem vagyok őszinte, oda az egyetlen emberi értékem!

Tehát akkor igazat mondtam, mégis őszinte vagyok jeeee...

Vagy csak össze akarlak zavarni ;)

(Bár a kettő nem zárja ki egymást.)

2013. febr. 27. 19:58
 50/52 Emberek ***** válasza:
igen vannak. pl én. nem magamat akarom fényezni, de egyeltalán nem vagyok beképzelt, sem nagyképű, mint inkább szerény, és empatikus (legalábbis ezt hallottam többektől). a zenei ízlés meg mindenkinek olyan amilyen... viszont 1 évvel fiatalabb vagyok mint Te kedves kérdező
2013. febr. 27. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!