Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léteznek olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan nők, akik olyan párom lehetnek, hogy inkább barátom, mint csajom?

Figyelt kérdés
Kicsit máshogy gondolkodok nagyon nehéz a párválasztás számomra, mert én olyan társat keresek, aki inkább a barátom mint a csajom, tehát férfi női nemi játszmáktól mentes a kapcsolat?
2013. jan. 8. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Tehát, egy lány barátot szeretnél, és még csak a szex sem érdekel???

Ez esetben kijelentem: sajnos nem nevezheted magad férfinak.

Bocs:)

2013. jan. 8. 13:28
 2/6 A kérdező kommentje:

valóban feminista pasi vagyok nőies gondolkodással

szex azért érdekel nem erről van szó

2013. jan. 8. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. En voltam ilyen kapcsolatban vagy hasonloban.
2013. jan. 8. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Léteznek.
2013. jan. 8. 14:07
 5/6 anonim válasza:

Léteznek bizony! Jelenleg is egy ilyen kapcsolatban élek, és a barátom gyakran hangsúlyozza, hogy örül, hogy nem enyelgünk mindenhol. Mi 2 év ismeretség után jöttünk össze, és én az elején nagyon nem kedveltem, aztán kiderült, hogy mégis. :)

Volt, hogy beültünk valahova teázni, egymással szemben az asztal két oldalán, és teljesen semleges dolgokról beszéltünk a kapcsolatunkat tekintve, de számára ill. számomra az adott témák igenis fontosak voltak.

Meg is jegyezte, hogy jó érzés, hogy ha valaki ránk néz, eszébe nem jutna, hogy mi járunk. Ez elsőre durván hangozhat, de valójában azt jelenti, hogy biztonságban mozgunk a másik mellett, és nélküle is. Nekem nem kell mindig csaholnom utána miniszoknyában, hogy csak engem vegyen észre. Vannak más lány barátai, akikkel én is eljárok szórakozni. Közben tudom, hogy engem szeret, és nem hagyna el, súlyos dolgok után sem (erre bizonyítékom is van).

Ha eléggé megbízol a másikban és nem adsz okot a féltékenységre, akkor nem lesznek ilyen nagyon pontos női-férfi játszmák szerintem. Végülis a barátaidat sem tartod mindig magad mellett, hogy majd jaj, biztos új barátokat szereznek melléd! :) Hiszen ez így van rendjén, mindig ismerkedünk új arcokkal.

Tény, hogy mindehhez egy olyan lány kell, aki magabiztos, nem féltékeny típus, és tisztában van azzal, hogy egy embernek nem szűnik meg a társasági élete, csak mert belép egy párkapcsolatba.

2013. jan. 8. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem simán vannak.Én is ilyesmit keresek.
2014. ápr. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!