Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hihetetlenül féltékeny. Mit csináljak?
Hogy te mit fogsz tenni fogalmam sincs. Én páros lábbal rúgnám ki, és megszakítanám a kapcsolatot vele.
A féltékenység idővel még jobban elfog hatalmasodni rajta, és akkor már sokkal nehezebb lesz menekülni.
Nem akarlak riogatni de ha valaki ennyire korlátozz az birtokolni akar és nem szeretni. MENEKÜLJ amíg nem késő
Én otthagynám, mert ebben a kapcsolatban nincs bizalom, legalábbis ő nem bízik benned, márpedig szerintem ez alap dolog ha valóban szeret.
De mivel nagyon szereted, nem fogod otthagyni gondolom, viszont ennek véget kell vetni így ebben a formában. Szóval NE mutass meg neki semmit, mondd meg hogy nem tartozik rá, mert ez magánügy, gondolom te sem kutakodsz nála... nem a szolgája vagy a gyereke vagy hogy ellenőrizzen... legyél határozott. Ne hagyd hogy ilyen legyen. Persze okot se adj a féltékenykedésére, meg tudasd vele hogy szereted. Ha ez neki nem elég ahhoz hogy bízzon benned akkor én kétlem hogy szeret egyáltalán.
Egyetértek az elsővel... menekülj, amíg nem késő!
Ismerek olyan nőt, aki ha társaságban volt, nem nézhetett egy férfi szemébe sem.
Ha olyan ruhát vett fel, ami kicsit is dekoltált volt, a férje lecibálta róla.
Munkából hazajövet, miután átöltözött, a férje mindig megszagolta a bugyiját, nincs-e sperma szaga.
Ha most ilyen, ez később csak rosszabb lesz. Ha nem akarsz kalitkába zártan élni, úgy, hogy egy férfihoz sem szólhatsz hozzá (értsd úgy, hogy a dokid is csak nőnemű lehet), akkor még most lépj! Különben tönkre fogja tenni az életedet!
Én nem menekültem időben és tényleg késő volt. Sokáig zaklatott, fenyegetőzött. 2 Éven keresztül nem tudtam lélegezni, pedig már nem volt a barátom, aztán abbahagyta, lecseréltem a telefonsámaim és mail címeket is, egyedül lakhelyet nem, de azt mondtam neki, ha a közelembe mer jönni rendőrt hívtok. Nem mert, hála Istennek, bár előbb hagytam volna ott.
Azt hiszem, csatlakozom az előttem szólókhoz, hagyd ott, most, ez nem élet, nem vagy börtönben, szabad vagy. Ha otthagytad az lesz az első amit megérzel a levegőben és mindennek örülsz majd, szabad leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!