Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hihetetlenül féltékeny és ideges vagyok
Figyelt kérdés
barátnőmmel voltam ma, és kapott egy smst a "legjobb barátjától" hogy, húú de jól fognak táncolni farsangon meg irt mer nagyon unatkozik -.-
ti hogy viselkednétek ilyen helyzetben?
2011. jan. 5. 21:29
1/9 A kérdező kommentje:
természetesen bizok a barátnőmben de akkoris hihetetlen féltékeny lettem
2011. jan. 5. 21:30
2/9 anonim válasza:
Számomra nincs fiú és lány barátság, ezt már az elején tisztázom és nincs ilyen probléma.
3/9 anonim válasza:
Én nem csípem ha más, főleg ha a párom a személyes teremben kutat...
Semmit nem tudsz, mert ha szóba hozod tudni fogja hogy megnézted az sms-t. Azzal jársz a legjobban ha lenyugodsz, és hosszabb távon jobban ránézel a körmére.
4/9 A kérdező kommentje:
ő mutatta meg az smst mert ott voltam vele és látt ahogy rosszul esett, de ő azt mondja hogy abszolút nem érdekli a srác éshogy csak én kellek neki... de ilyen esetbe ki az akinek ezt meg lehet magyarázni nem?
2011. jan. 5. 21:44
5/9 anonim válasza:
Halál!Gyilkosság!
Én olyan nővel össze nem jönnék akinek ugymond "legjobb barátja" van...
És Én a helyedben okkal féltékenykednék!!!Soha ne bízz senkiben!!!!!!!!!!Szal a csaj nem veled fog táncolni???Én már rég kivagináztam volna a csajt XD
6/9 A kérdező kommentje:
nem, mert én egy évvel idősebb vagyok :)
2011. jan. 5. 22:22
9/9 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy szeretné ha megnézném, csak én azt a srácot nagyon nehezen viselem el amúgy is... volt köztünk egy "kis" vita... de elfogok menni ha úgy szeretné
2011. jan. 6. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!