Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihetetlenül féltékeny vagyok, mit tehetnék ez ellen?
16 éves lány vagyok, 7 hónapja járok a barátommal. Bízok benne, mert tudom, hogy soha sem csalna meg, nem hajtana rá más lányra, DE...
Pl. a suliban is népszerű, a lányok néha ölelgetik, odamennek hozzá, pedig higgyétek el, hogy tényleg nem az a csajozós típus. De engem ez hihetetlenül zavar! :( Mondtam a barátomnak is, azt mondta nincs miért aggódnom, csak engem szeret, el is hiszem neki... Még azt is megígérte hogy az öleléseket is kerüli majd... De most őszintén mit akarnak ezek a lányok? Nem veszik észre hogy boldog velem és ott vagyok neki? Nagyon féltékeny vagyok rájuk, főleg hogy olyankor nem lehetek ott vele :( Ki nem állhatom az ilyen lányokat akik rámásznak más barátjára...:(
Hogy küzdhetném ezt le? Normális válaszokat ha lehet... Már teljesen kétségbeestem :(
nekem is. Engem is folyton ölelgetnek a lányok, de nem érzek semmi különöset amikor ez megtörténik... csak baráti ölelés, nyugodj meg :D
UI:
ha smárolni látod őket lődd le mindkettőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!