Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a párom, azzal a szöveggel, hogy én túl jó vagyok neki, nem őt érdemlem" blabla bla. (Többi lent -) Tanácsot tudnátok adni? .
Minden eddigi párkapcsolat után híztam, ettem a csokikat, és kb volt, hogy 6-8 kg-ot híztam, de le tudtam adni. ...most az van, hogy nem vagyok éhes, rá sem tudok nézni az ételre, se aludni, se gondolkodni, semmi nem érdekel - ez az, ami új nekem. ... Miben lehet ez más?... Megkérte a kezem, nyáron házasodtunk volna és tessék. ... Hallottam olyan lányról, hogy sokat fogyott szakítás után, de többet hallok a hízásról. Ez el fog múlni, ahogy múlik az idő?... Kérlek adjatok pár szót, tanácsot, mert ilyet még nem éreztem. Szinte undorodom minden ételtől, a kávé literszámra jöhet; csak illemből kóstolok ételt, ha erőszakosan kínálnak.
(Bocs, hogy a hízás a problémám, de ez kicsit megijeszt
a folyamatos "nyüszítés" mellett.) Volt már veletek ez?... Vagy ez el fog múlni és hízásba alakul át?...
Köszönöm, ha írtok, és tényleg ne nézzetek ostobának, így is az voltam, hogy így hagytam magam felültetni és hittem a szép szavakat.
Igen, ez az, erre gondoltam.... elmúltam harminc, rengeteg kapcsolatom volt már, tudom, hogy mi hogy megy/ment... de hogy ilyen ócska szöveget kaptam?... Talán ez az, ami a legjobban bánt. Szóval pár hónap...? Akkor legalább nyerek az egészben - ha pozitív oldalát nézném.... Megőrültem?....:(
Köszönöm az eddigi hsz-eket.
Én is így voltam az első nagy szerelem után. Pár hét alatt kb 6 kiló ment le, nem ettem semmit, vagy ha betömtem nagy nehezen egy szendvicset, akkor is kihánytam. Meg alapból is hánytam, szédelegtem.
Pár hónap volt ez a korszak, utána visszajött az étvágy és a kilók is. Lassan az életkedv is, de az már inkább fél év volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!