Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátnőm. Fél éve. Azóta nem volt senkim. Minden nőt ellöktem magamtól a környezetemben. Sok lány megkörnyékez de elutasítom mind. Hogyan lábaljak ki a depresszióból?
Hasonlóképp vagyok én is.Bár nem pont így,mert én csajoznék,ha össze jönne.És a környezetemben élőket alapból ki cserélném,el költöznék,ha tehetném,szóval nem a nő miatt van.
Járj el,érezd magad jól,lépj túl,ennyi az egész.
3. vagyok.
Ez normális reakció ilyenkor, VISZONT el kellene gondolkodnod azon, hogy a sérelmeidet, amit az a lány okozott, nem vetítheted ki egy másikra, hiszen ő nem vétkes a dologban, így van? Egy példával illusztrálva: Egyszer véletlen veszek romlott húst a boltban, utána nem egyenes következmény, hogy a többi is az lesz legközelebb.
Másik dolog pedig: Döntsd el kit sajnálsz, ha azt a lányt, aki csúnyán otthagyott, akkor ugyan minek? Becsapott, átvert, otthagyott. Csak magadat kínzod ezzel, ha akár egy percig is gondolsz rá. Ha magadat sajnálod, megint csak felesleges, és önkínzó energiaveszteség.
Még valami: Fogd fel másként, így könnyebben teret engedsz egy új kapcsolatnak. Gondolj arra, hogy ennek így kellett történnie, és okkal, mert így fog jönni az életedben egy sokkal jobb, akivel boldog lehetsz. Amúgy meg megadod az örömet az exednek, hogy így keseregsz? Na ne már !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!