Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetemben minden kismellű lány megcsináltatja a melleit. Most lassan elhalványulok a tömegben?
Kismellű lány vagyok. Nagyon. A többi testrészemmel nincsen baj, sokan mondják, hogy csinos vagyok. De egyre több ismerősöm csináltatja meg. Lassan kezd kisebbségi komplexusom kialakulni pedig nem jellemző rám. Nekem is meg kéne csináltatnom vagy mi? Attól tartok hogy a pasik szemében elveszek ugyanis egyre több a nagymellű lány :@
22L
pont azzal fogsz kitűnni, h neked kicsi :D
egyébként nekemis :S
75/B -mondjuk ehhez 170 centi vok, és csak 45 kiló, azért.
de én push-up melltartókat veszek, amik még plusszban vastagított szivacsosak( m nincs pénzem műcicikre :()
aztán reménykedek, hogy egyszer csak nagyobbak lesznek, ha sikerül hízni, v. terhesség után.
de sztem nem a melleken múlik, h mennyire tetszel a fiúknak...nekem tényleg akkorák, mint 1 szúnyogcsípés, mégis tök sokan akarnak velem járni, meg szexelni.
20/L
igenis nagyon sokan imadjuk a kis mellu csajokat. ez csak a nok maniaja hogy minden ficko a mellekre bukik. baromsag. sokan a seggre mint en is :)
29F
29F nem akarod megsokszorozni önmagad?
sajnos ha én plussz egy nagymellű ámde testileg mégsem a toppon lévő csaj sétálunk, őt tuti előbb fogják megnézni
de mindegyis :) nem bosszankodok rajta, az eddigi barátaim is szerették :) csak most kicsit elkapott a pánik
Én is megcsináltatnám, de nincs miből... :(
A pasim meg állandóan nagy csöcsöket bámul a neten... :'(
utolós: ez durva
szegény
a csávódnak bemosnék egyet már bocsi
amúgy mennyire kicsi a tied?
75/B... :(
Kösszi már megtörtén a pofánvágás...
Azóta vigyázz hg nehg megtudjam miket nézeget...
De én furfangos vagyok és tudom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!