173 magas 15 éves lány vagyok. Lehet hogy hülyeség de engem nagyon zavar hogy ilyen magas vagyok. A környezetemben mindenki kb a vállamig ér. Tovább fogok még nőlni? Meglehet valamivel akadályozni?
13 éves lány vagyok, 178 centi, és a környezetemben mindenki kb. az orromig ér. Hol élsz te? :D
A cigit 15 évesen (meg máskor is) felejtsd el!!!!!!!
És a növés nem olyan dolog, amit befolyásolni lehet, ez örökletes. Esetleg ilyesmikkel lehet, de az maradandó kárt is okoz.
Kifutóra még alacsony is lennél ott 179-181 általában az első határ. Szóval csak viszonyítás kérdése, hogy magas vagy-e :)
Szerintem cigizéssel meg mással sem tudod megállítani a növekedést.
szia:)
én is ilyen magas vagyok, és ez egyáltalán nem baj:)sőt, örülj neki:)sokan mit meg nem adnának érte, hogy ekkorák legyenek:)vannak nálad sokkal magasabbak is ne aggódj:)olyan hú de sokat úgysem fogsz már szerintem nőni...főleg, ha a szüleid sem olyan magasak:)
sokkal jobb magasnak lenni, mint icipicinek:) hosszúak lehetnek a lábaid, ami szuper:)
Kedves Kérdező!
Én 175 centi vagyok és szeretek magas lenni :D Inkább örülj neki, mert az alacsonyabbakat többet gúnyolják (az egyik ismerős lány most 26 éves és 156 cm, ezt örökölte az anyjától és mindenki 12 évesnek nézi, mert az arca is fiatalos...).
Utólsó voltam, még annyit, hogy a cigit felejtsd el, főleg ilyen fiatalon!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!