173 magas 15 éves lány vagyok. Lehet hogy hülyeség de engem nagyon zavar hogy ilyen magas vagyok. A környezetemben mindenki kb a vállamig ér. Tovább fogok még nőlni? Meglehet valamivel akadályozni?
Figyelt kérdés
Egy ideig cigiztem.. mert barátnőm is megállt a növekedésben tőle( ő nem ezér csinálta ) .. de rossz a szívem.. és szeretek sportolni.. ezért a kettő nem fér meg egymás mellet.. így lemondtam a cigiről.. valahogy megtudom akadályozni a növekedésem ? mert egy csajnál sztem ez már nem szép ( ellnézést a helyesírási hibák miatt )2010. jan. 18. 20:48
11/16 A kérdező kommentje:
*válaszokat
2010. jan. 19. 18:59
12/16 anonim válasza:
Szia!
én 17 éves vagyok és 165 cm magas, szal nagyon-nagyon sokan cserélnének veled(köztük én is)
Szerintem egyáltalán nem baj ha magasabb vagy, és sztem szép is egy lánynak ha szép nyúlánk ( és akkor vékonyabb is vagy). Cigizéstól nem lehet mgeállítani, csak sokakl rosszabbat csinálsz! A cigit felejsd el, nagy hülyeség, az egész szál csak káros anyagot tartalmaz, és hát 15 évesen kirpbálni és cigizni, na az a ciki. Egyáltalán nem kell semmikor se! És nyugi már csak úgy 5-6 centit fogsz nőni, és igenis szép vagy! Fogadd el magad és akkor nem lesz semmi bajod se magaddal!
13/16 nincsnév33 válasza:
14 éves fejemmel vagyok 173 cm, nyugodj meg, nem vagy egyedül :D
14/16 anonim válasza:
#1 te hol élsz, mert én is 13 vagyok, de 160cm és egyaltalan nem vagyok alacsony, hanem átlagos :)
15/16 anonim válasza:
187 vagyok, fiú de ez most szerintem mindegy. Nekem is időbe tellet hogy megszokjam. Próbáld meg kiélvezni hogy kitűnsz a tömegből. Fiúknál nagy sikered lesz: )
16/16 anonim válasza:
21 évesen is zavar a magasságod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!