Anyósomat tegnap bevitték a kórházba magas vérnyomás miatt kialakult agyi keringési zavar miatt. Ma reggel elaludt és azóta nem tudják felkelteni. Esett már meg hasonló mással is?
Ne várd azt, hogy az orvosok is mindent tudjanak...ők sem mindenhatók.egy tanár se tudja a tantárgyának minden apró zugát felfedezni, ahogy egy autójavító szembesülhet teljesen idegen esettel. Szóval lényeg ami lényeg: előbb utóbb rájönnek majd h mi a gond, csak több vizsgálatot kell elvégezzenek. És ami méginkább lényeg: ha az orvosok nem tudnak válaszolni, akkor a GYK olvasói honnan tudjanak?
Gyógyulást kívánok anyósodnak
Nem sértésnek szántam, sajnálom. Csak próbáltam rávilágitani a dolgokra. Mert sokan látják rosszul a dolgokat. Én is orvostanhallgató vagyok.
második válaszoló voltam
Ez tényleg elég érdekes eset. Olyan mintha aludna. Nem is nevezhetnénk kómának, hiszen forgolódik. Nem tudom mit mondhatnék. Itt csak várni lehet...
második válaszoló
Kedves Kérdező!
Kiderült mi volt a baj?
A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!