Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy ezzel a szöveggel finoman le lettem rázva?

Figyelt kérdés

Van egy srác kb. múlt hét csütörtök óta találkozgatunk,tegnap nem jött el az anyja miatt ma meg,hogy elfelejtette.Amúgy eddig nagyon jól elvoltunk,az első csók is megtörtént amit ő kezdeményezett.. Áradozott arról,hogy milyen jó lenne velem,de örülne neki kezd megszeretni meg ilyenek... Miután ma kicsit kikeltem magamból és kérdőre vontam,elkezdett magyarázkodni,hogy megérti milyen szemét volt tényleg elfelejtette mondjam el aminek akarom stb.. Meg,hogy kiakart engesztelni amiért tegnap nem tudott jönni nagyon sajnálja... Ezek után ennyivel ellettem intézve.. " Szandi, szeretnék összejönni veled meg minden, de basszus úgy érzem így kéne: összehaverkodni, barátkozni, és szeretni... mert oké hogyha úgy nézzük akkor összejövünk, de kell az alapja is a várnak ... rosszul fogalmazok de remélem érted. most l*sz*rom mennyire gáz de kevés barátnőm volt és nem vagyok hozzászokva, mindig úgy mond szabad voltam és most kicsit fura ez nekem... basszus, kellesz meg minden de olyan rossz hogy egy ilyen tajp*raszt gettó f*sz kell neked mint én, sokkal de sokkal jobbat érdemelnél nálam.. nem tudom miért elégszel be velem de örülök neki :$"

ezzel ellettem intézve....

Én képzelem be vagy tényleg le akar rázni? Nem tudom,de úgy érzem ezek után kicsit eléggé kiábrándultam belőle,hogy ezt előbb nem tudta volna mondani csak miután szakítottam a barátommal mert belé szerettem... Elég hamar kitudok valakiből ábrándulni.. Mondjam el ezt neki vagy szimplán ne foglalkozzak vele?

2013. febr. 6. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, talán megijedt. Majd az idő eldönti, lehet futni fog utánad, de az is lehet, hogy nem.
2013. febr. 6. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
En nem varnek ra egy percet sem. Az a resz, hogy miert kellek en neked az nekem lerazosnak tunik mindegy milyen okbol.
2013. febr. 6. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb. pont így tudom elképzelni azokat a srácokat, akik itt nyafognak folyton a gyakorin. Ha még össze is jönne nekik egy jó nő, akkor se bírják abbahagyni az önsajnálatot.

22l

2013. febr. 6. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ilyen szöveg után pattintanám a srácot. Ha valakinek igazán bejössz és veled akar lenni, nem fog összehordani ilyen f*szságokat.
2013. febr. 6. 22:09
 5/8 betlindis ***** válasza:

szerintem a srác előre mentegetőzik, a későbbiekben is paraszt akar lenni, és akkor majd mondhatja, hogy nézd én szóltam előre...

felejtős a hülyegyerek, de azonnal

2013. febr. 8. 22:45
 6/8 anonim ***** válasza:
ha beleszeretel hogy tudsz ki abrandulni ilyen hamar? ha tenyleg szereted szerintem adj meg neki egy eselyt nem mindenki olyan ramenos
2013. febr. 8. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező? Te hogy cselekednél ezek után? Mi az ami legelőször végig megy a fejedben??
2013. febr. 9. 02:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Elfelejtett veled találkozni?????!!!! És te ezek után még szóba álltál vele? Igaza van a pasinak "tajp*raszt gettó f*sz". Mit akarsz egy ilyentől? Mibe szerettél bele, ha már most elfelejti, hogy randitok van?:-)))
2013. febr. 9. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!