Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
helike13 válasza:
Csak szeretnél annyira 0 lenni, mint én.
-Köszi nem, inkább felkötöm magam, és ha mégis úgy hozná a sors én azt is büszkén vállalnám, nem pedig arctalanul picsognék ilyen oldalakon...
Abba nem gondoltál bele, hogy több aktívkorú van, mint munkahely, így nem lehet mindenkinek munkája. Vagyis furcsa, hogy a nő elvárja, hogy legyen munkája a férfinak, ez is bizonyítja a nők és az értelem sajátos viszonyát.
-Évezredek óta úgy van, hogy a férfi elvileg a családfenntartó, nem a nő. Ha egy férfinak derogál a munka és emiatt ujjal mutogat, hogy de minden nő qrva, az egy nagy rakás sz@r, nem Férfi.
Munka márpedig van, az, hogy te nem akarsz dolgozni, más kérdés... Ha nekem nőként, az érettségimmel sikerült elhelyezkednem és tisztességes munkát végeznem, akkor egy férfi engem ne oktasson ki a szociális helyzetről, amiről fogalma sincs, mert a szobájában éli az életét a szülei pénzéből.
Mivel több az aktívkorú, mint a munkahely, ahová be lehet tuszkolni őket, a munkáltatók megtehetik, hogy irreális elvárásokat támasztanak a munkavállalóval szemben, hiszen ha kirúgják, lesz hamar másik.
-megint csak kifogás...
Továbbá milyen ironikus, ha az "aktívkorú" szó helyére "férfi"-t írunk, a "munkahely" szó helyére "nő"-t, a "munkáltató" helyére "barátnő"-t, a "munkavállaló" helyére "pasit", és így elolvassuk az előző bekezdést. Ugye hogy ugye????
-ugye, hogy csak a kifogás? selejtes...
"
Tehát akkor azt mondod, hogy az probléma lenne a nőknél, hogy nincs munkám?"
IQ bajnok, csak szöveget érteni nem tud...
Azért nincs nőd, mert ilyen mentalitással a kutyának sem kellesz, nem hogy egy akármilyen nőnek..
Miattatok tart itt a világ, ahol tart. Mert zombik vagytok, és csak azt látjátok, ami a TV-ben van. A világ anyagi javainak 99%-át a világ lakosságának 1%-a birtokolja.
Azzal, hogy te az érettségiddel valamilyen multinál dolgozol, azzal azt az 1%-ot teszed még gazdagabbá, és a 99%-ot még szegényebbé. Szóval, ha éhező gyerekeket látsz a TV-ben, akkor veregesd vállon magad, hiszen te (is) tehetsz róla.
Egyrészt nem multinál dolgozom, de ez irreleváns a témában, másrészt, attól egy éhező gyereknek sem lesz jobb, ha én is beállok közéjük.
Értelmetlen dolgokat írsz...
Ha egalább a ház körül segíthetnél és nem itt pofáznál, talán még ember számba is vennélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!