Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/860 anonim ***** válasza:

Te jó Isten, Te tényleg ezt gondolod? Na, kinek van tippje, vajon miért nincs nője? :D

A számítógép mögött ülő mindenről mindent tudó pali...

2013. febr. 7. 18:08
 252/860 anonim ***** válasza:
Gondolom az éhező gyerekeknek tök jó, hogy te nem dolgozol, mert legalább nem más elől veszed el a munkát, de a szüleid nyugdíját meg az fizeti, aki normálisan dolgozik és te ezeket az embereket ítéled el. Vicces.
2013. febr. 7. 18:14
 253/860 anonim ***** válasza:

Most erre komolyan 252(!!!) válasz jött, a fontos kérdésekre amikre meg "életmentő" egy válasz, arra meg semmi...

Na jól van...

2013. febr. 7. 18:17
 254/860 anonim ***** válasza:
63%

A munkáltatódnak profitot termelsz. Ezt a profitot valahonnan el kell venni, mivel ez egy véges javakkal rendelkező bolygó.

Mivel kivonták az aranyfedezetet a pénzpiacról, így csak adósság árán tudnak pénzt "termelni". Emiatt magasabb lesz az államadósság, így az adók, illetve a hiteleid kamata, emiatt sírsz, ahelyett, hogy vállon veregetnéd magad.

Mindegy, mindig azok válogathatnak, aki kevesebben vannak, ez a kereslet-kínálat elve. Amikor munkaerőhiány van, akkor a munkáltatók nem nagyon válogathatnak, és többet is kell nyújtaniuk. Hiányszakmában ez így is van. Ma egy villanyszerelő többet keres, mint valaha, még ha fusizik is, akkor simán vehet egy családi házat.

Ma, demográfiailag a 40 alatti korosztályban a nők vannak kevesebben, így ők válogathatnak. 90 évvel ezelőtt a férfiak voltak kevesebben, emiatt a nők azt mondták, hogy a férfinak csak egy fokkal kell szebb lennie az ördögnél. Most a férfiak mondják ezt a nőkre.....

2013. febr. 7. 18:20
 255/860 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de fárasztó, mikor egy magát okosnak gondoló ember nekiáll a világról okoskodni... Mit vársz amúgy? Mit szeressen benned egy csaj? Nem nézel ki jól, egyszerű vagy, nem dolgozol, értelmes jövőképed nincsen. Akkor mit lehetne benned szeretni?
2013. febr. 7. 18:25
 256/860 anonim ***** válasza:

helike13 válasza:

A munkáltatódnak profitot termelsz. Ezt a profitot valahonnan el kell venni, mivel ez egy véges javakkal rendelkező bolygó.

Mivel kivonták az aranyfedezetet a pénzpiacról, így csak adósság árán tudnak pénzt "termelni". Emiatt magasabb lesz az államadósság, így az adók, illetve a hiteleid kamata, emiatt sírsz, ahelyett, hogy vállon veregetnéd magad.

-Én nem sírok, nincsenek hiteleim, a szüleidnek lesznek, ha majd nem fogják tudni kifizetni a villanyszámlát, mert téged is el kell tartani, mert meglett férfi létedre képtelen vagy dolgozni.

Mindegy, mindig azok válogathatnak, aki kevesebben vannak, ez a kereslet-kínálat elve. Amikor munkaerőhiány van, akkor a munkáltatók nem nagyon válogathatnak, és többet is kell nyújtaniuk. Hiányszakmában ez így is van. Ma egy villanyszerelő többet keres, mint valaha, még ha fusizik is, akkor simán vehet egy családi házat.

Ma, demográfiailag a 40 alatti korosztályban a nők vannak kevesebben, így ők válogathatnak. 90 évvel ezelőtt a férfiak voltak kevesebben, emiatt a nők azt mondták, hogy a férfinak csak egy fokkal kell szebb lennie az ördögnél. Most a férfiak mondják ezt a nőkre.....

- Hogy a francba jön ez oda, hogy te nem dolgozol, mert lusta sz@r vagy és nem akarsz én meg igen?

Elgurult a gyógyszered? Képtelen vagy összefüggő mondatokat alkotni? Sz@r lehet.

2013. febr. 7. 18:28
 257/860 anonim ***** válasza:

"egyszerű vagy" - nem....

A tájékozottságomat, hogy bármiről el tudok vele beszélgetni, és hogy emiatt van kompetenciám segíteni neki, ha bajban van.

Amúgy megjegyzem, hogy utoljára iskolában próbálkoztam utoljára nőnél "úgy", tehát nem lehet ráfogni a "nincs munkám"-ra, mert neki se volt akkor. De viszont akkor se néztem ki jól.

Szóval rájöttem, hogy nem érdemes nőknél próbálkozni, aki akar tőlem valamit, az megtalál. Ha a fullos izomjózsira tudnak ragadni, akkor aki engem akar, az rám is tud.

2013. febr. 7. 18:31
 258/860 anonim ***** válasza:
Látom azt se sikerült megértened, hogy a statisztika és a való élet teljesen különbözik.
2013. febr. 7. 18:32
 259/860 anonim ***** válasza:

Te meg szerintem a szövegértésre vagy képtelen.....

Szóval a gazdaságban, a munka világában és a párkapcsolatokban is a kereslet-kínálat elve érvényesül. Mindig az a fél teheti meg, hogy a másik táborból kiválogassa a legjobbakat, anélkül, hogy veszteség érje, akik kevesebben vannak, mint a másik tábor. Ezalatt a táborok alatt értem: eladók-vevők, munkaadók-munkavállalók, férfiak-nők.

Kínában még rosszabb a férfi-nő arány, ott még nehezebben tudnak a kínai pasik nőt találni.

2013. febr. 7. 18:39
 260/860 anonim ***** válasza:
Taps-taps, bevettük, de most lebuktál. Ez kamu. Ilyen ember, mint Helike13 nincs. Egész egyszerűen nem létezhet. Bazz, egész idáig azt hittem, ezeket komolyan írod:D Tied a nyeremény sör! :D
2013. febr. 7. 18:41
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!