Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/860 anonim ***** válasza:
192-es hozzászólásra megjegyezném hogy a "nekem nem jó másnak se legyen az" hozzááálllás nem túl szép bizonyítványt ad az emberről. Azért mert nem ért egyet veled, ne találjon munkát? Csak én érzem ezt kicsinyesnek?
2013. febr. 7. 12:59
 202/860 anonim ***** válasza:
Helikével ellentétben nekünk LESZ munkánk. Nem vagyunk életképtelenek.
2013. febr. 7. 13:53
 203/860 anonim ***** válasza:

Látom, nem jött át rendesen a #192-es kommentem (szóval akkor kinek is vannak szövegértési problémái?).

Én, mint (valószínűleg élethosszig) aktív nyelvtanuló, nagyon ellenzem a fizetős nyelvoktatást, főleg a Memrise, az ANKI SRS, a SharedTalk és az italki korában. Érdekes módon a "nyelvtanárok" (nem véletlenül az idézőjel, ahogy a "gyógyszeriparnak" sem az az érdeke, hogy meggyógyulj), nem nagyon kultiválják ezeket a módszereket, hanem a jó ortodox porosz módszert, az a tuti nekik, hogy vigyed talicskával nekik a pénzt. Általában azok vannak rászorulva a nyelvtanulásra, akik a gyárban 80k-ért húzzák az igát a szalag mellett, ez lenne a kitörési pont nekik, és megfosztják ettől őt azzal, hogy annyit kérnek egy 500 órás kurzusért (ennyi kell egy használható nyelvtudáshoz pl. az angolban), amennyit pénzt életében nem látott egyben szerencsétlen. És akkor van képed "jóságról" papolni? Meg hogy nem feltételezem benned a jóságot? Hát így nem, ne haragudj.....

2013. febr. 7. 14:22
 204/860 anonim ***** válasza:

Ha neked az az "életképesség", hogy egy olyan dolgon nyerészkedsz, aminek mindenki számára alkotmányos alapjognak kéne lenni, akkor gratulálok neked. Állj be az első tükör elé és köpd szembe magad.

Ha elmennél egy harmadik világbeli országba, önkéntességi alapon megtanítani angolra a szerencsétlen éhező gyerekeket, akkor azt mondom, gratulálok, hogy gerincet növesztettél.

Szerencsére egyre több ingyenes nyelvtanulási lehetőség van, és ezek egyre bővülnek. Ne feledd, a történelem kerekét nem tudod megállítani, lassítani tudod, de megállítani nem.

2013. febr. 7. 14:30
 205/860 anonim ***** válasza:

közhely közhely hátán, nem is vártam mást..

röhejes vagy.

2013. febr. 7. 14:35
 206/860 anonim ***** válasza:

Helike, állj le az anyaggal, mert már így is megártott.

Nem érdekelnek a magasröptű elveid. Munkámra igény van, megfizetik, az emberek nagy része képtelen az önálló tanulásra, mert nem mindenki nyelvzseni és van kiemelkedő intelligenciával megáldva. Az alkotányos jogaiddal meg kitörölheted. Az vagy fiam, amit elérsz, ha így jobban tetszik.

Gyerekeknek tanítok idegen nyelvet, amikor épp nem influenzásan vergődöm itthon, akik ezáltal értékes, értelmes, hasznos tagjai lesznek a társadalomnak.

Apropó, remélem büszkén utasítod vissza a gyógyszeripar "szemetét" is. Hosszú életű leszel...

2013. febr. 7. 15:21
 207/860 anonim ***** válasza:

"A férjem is, én is nyelvtanárok vagyunk. Ha ilyen végzettséggel nem találunk munkát, akkor igenis a mi hibánk." - remélem, nem sokáig fogtok, ugyanis a language exchange-é a jövő, aminek én nagy híve vagyok.

Kereken leírod hogy nem akarod hogy munkájuk legyen. Vadidegen emberről van szó, csak a munkája alapján el tudod dönteni hogy ő a pénzre utazik és szó se lehet róla, hogy tanítani is akarjon? (nekem hugom általános iskolás kora óta szeretne tanár lenni ebből úgy gondolom hogy lehet egy pár aki hivatástudatból van így, de ha nem így lenne ez akkor is durva volt) A language exchange meg szerintem jó dolog én külföldön tanultam meg használni az angolt. Felsőfokú nyelvvizsga megvan pedig egy különórán nem voltam, ettől függetlenül van akinek jobb ha tanárhoz megy.

2013. febr. 7. 15:27
 208/860 anonim ***** válasza:

Majd ha valami csoda folytán mégiscsak gyermeke születik, akkor örülni fog, ha az iskolában lesz olyan tanár, aki a csemetének a fejébe veri az alapokat.

Életemben nem láttam még egy ilyen rosszindulatú pasast.

2013. febr. 7. 15:39
 209/860 anonim ***** válasza:
Na, most megmutatom, Te hogy érvelnél erre: "Ha neked az az "életképesség", hogy egy olyan dolgon nyerészkedsz, aminek mindenki számára alkotmányos alapjognak kéne lenni, akkor gratulálok neked. Állj be az első tükör elé és köpd szembe magad." És nézd meg, a pékek milyen szemetek! Pénzt kérnek a kenyérért! Ezen nyerészkednek, holott a kenyér mindenkinek kéne, hogy járjon! Vagy ott a hentes! Te tényleg ilyen buta vagy. Ja, előkerítettem egy botot, este sántán megyek csajozni, kiderül, mi az igazság...
2013. febr. 7. 15:42
 210/860 anonim ***** válasza:

"akkor örülni fog, ha az iskolában lesz olyan tanár, aki a csemetének a fejébe veri az alapokat."

Azt majd én megoldom :)

#209: Örülnél, ha ilyen buta lennél, mint én. Olvass Marx műveket.

2013. febr. 7. 15:46
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!