Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a pasim kocka, és engem egyáltalán nem érdekelnek a játékai?
Figyelt kérdés
imádom a srácot, de a számítógépes játékoktól kiakadok, mert semmi értelmük nincs, csak a gyilkolászás -.-.de hiába mondom neki hogy nem érdekel stb kövi héten már egy újabb játékkal jön elő.amúgy semmi kivetnivalóm nincs a srácban.nagyon szeretem :) am én 15 a srác 182013. jan. 24. 18:07
11/12 anonim válasza:
Ez attól függ...természetesen ha már nem foglalkozik veled csak kockul az persze baj, de miért ne lehetne ez a hobbija?
Az én barátom szerelni szokott de ezért nem haragszom rá, én meg addig rajzolok, vagy ékszert készítek...
Kell intim szféra egy kapcsolatban. Keress te is valami elfoglaltságot addig, valami hobbit. Hidd el sokkal érdekesebb ha nem ugyanaz érdekel titeket, így nem unjátok meg egymást.
12/12 anonim válasza:
Játszál vele... Én is élvezek a barátommal WoWozni vagy Counter Strike-ozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!