Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocka/Geek pasik, akiknek barátnőjük van, hogy állnak a hobbijaitokhoz a barátnőtök?
Illetve lányok válaszát is szívesen várom, főleg olyan lányokét akiket ezek nem érdekelnek, vagy nem érdekelte őket az elején, de a barátjuk miatt nyitottak felé.
Amúgy nem vagyok megszállott, de fontos része az életemnek.
nekem nem kene egy ilyen pasu.A facebook nem zavar mert imadom en is.De hogy egy hulye jatekkal jatszon egesznap,ott elje az eletet az igen.
Szerintem gaz.....
18/L
Csatlakozom az 1. válaszolóhoz.
Nekem se kéne ilyen pasi,ha egész nap csak játszana,engem meg le sem sz.rna,max egy,vagy két órát....akkor oké
De biztos lehet találni olyan csajt,aki meg el tudná viselni hogy ez fontosabb mint ő,én a hasonló pasikat meghagyom az ilyen csajoknak....
Én geeknek mondanám magam, de csak néhanapján játszom... Nem igazán szeretek játszani, a programozás inkább a hobbim.
19/F
Na, mielőtt ez elmegy egy olyan irányba amit nem akarok. Tisztázzuk, én nem az a fajta vagyok akinek ez fontosabb és az egész napját ezzel tölteni, miért kell általánosítani. Sok csaj meg egész nap a facebookon lóg, az mitől jobb? Van az embernek hobbija, ettől még nem lesz egy megszállott aki semmi mással nem foglalkozik. Miért van az hogy ha mondjuk azt mondanám hogy egész nap a kocsimmal szeretek foglalkozni az nem baj, de ha azt mondom hogy néha játszok kicsit már is be állítanak egy nolife függővé?
Alapból itt nem a játékról van szó, engem inkább ilyenek érdekelnek mint képregények, filmek, sorozatok, olyan aki imádja a Star Warst, Star Treket, Gyűrűk urát. DE! nem mániákusan.
Van barátnőm csak hogy tudjátok, ezért kell olyan ember aki tapasztalt ebben.
volt már fantasy-rajongó barátom,aki játszott is ilyesmivel,de nem nonstop, engem zavarni nem zavart, de tőlem ez távol áll. úgyhogy mondtam neki hogy ott vannak a hasonlóan kocka barátok,azokkal értekezzen ilyesmiről.
nekünk volt más közös témánk (zene, fényképezés), szerintem nem zavarta annyira hogy engem nem érdekel ez a dolog.
Heló!
Mivel amietk csinálok - írás, filmezés, filmnézés, rajz... -, az meghatrozza, hogy napi 4-5 órát leglaább használom a gépet. Ezen kívül han em is minden nap, de mondjuk úgy, még mindig játszok úgy heti 10 és 20 óra között. Sok éve már, hogy elkezdtem, szeretem ezt a kikapcsolódási formát. a barátnőm is szokott játszani - a legvegyesebb formában, a warcraft 3-at például miattam kezdte el. Így termsézetesen nem zavaerja, hogy játszok. Az nyilván zavarná, ha egész nap a gép előtt ülnék - legyen az bármilyen elfoglaltság, entezés, filmezés, játék... - hiszen itt arról lenen szó, hogy mindent elhanyagolok. De, mivel ez egyáltalán nem áll fenn, ezért - mint ahogy egy kapcsolatban ennek elnnie kell - ha játszani akarok, hát játszok. És miért? Mert nem elhetek folyton egy emberrel az egész idő alatt, amíg ébren vagyok, mert szeretek egyedül lenni, szeretek magammal is foglalkozni - ahogy mindenki más - és szeretem azt csinálni, amihez épp kedvem van. És amíg ez nem emgy más rovására, addig jól is van így.
Arról nem is beszélve, hogy egy jó játék micsoda élvezetet nyújt. A pro szinten nyomott gamek mellett fantasztikusan jó egy Alan Wake, Skyrim... szintű gyögnyszemet végigtolni. Hiszen ez ugyan az, mintha egy jó filmet nézne az ebmer, vagy egy jót bulizna... Hiszen a lényeg az, hogy évlezi, jól érzi magát!
Ha valakinek a körömfestés tetszik, csinlja azt, ha a ruhák válogatása, öltözködés, akkor azt, ha a sport mindenek felett, akkor kérem, nyugodtan! Ha a játék? Hol itt a gond? Csinálja! Csak valóban létezik az, hogy "határ". Semminek sem szabad a más tevékenységek kárára mennie.
Egy off megjegyzés: azt is le geekezik, aki mondjuk ért a gépekhez. Leszólnak... De!!!! Amikor knée segítség, mert "jaj, valmit megnyomtam a billentyűzeten, mert a géept nem tudom ám használni, hót hülye vagyok, csak a böngészőre tudok kattintani és Facebookozni, segíts már", akkro eprsze jól jön egy ilyen "geek", mi? Legszívesebben a számítógép használatát is jogosítványhoz kötném. Micsoda megváltás lenen az internetnek például!
a facebooknak van értelme.A barataiddal tudod tartani a kapcsolatot.De most egy gyökér játék mire jó?
Elmegy egy csomó idő a nagy semmire.Nem kéne ilyen pasi soha...
1.:
Megszólalt az a tipikus egyed, akinek aztán tökéeltes hallgatás dukált volna. Látszik, hogy a power gomb megnyomásán és a Facebook behozatalán kívül nem igen értessz máshoz az informatika terén - tuti, hogy még a felhasználóneved és a jelszavad is autimatikus, hogy ne kelljen kétségbe esned bejelentkezéskor :).
Nem hogy a játékok terén nem vagy tisztában, de velős hozzászólásod alapján az életkorodat sem tippeltem volna 12-nél többre - meg is lepődtem a számon, nem elhet, hogy elírtad?
Az ilyen kislányok miatt alakulnak ki az idióta sztereotíp nézetek azokról, akik "neadjisten" játszani merészelnek! Hiszen játszani bűn, fujj, mcisoda galád dolog, milyen "hülye dolog"!
Nos nem, pusztán kcisit gondolkodni kéne, nem betyöpösödni, elfogadni, hogy vn élet a hajfestés, plázázás, ismeretlen fiúkkal való 10 perces ismeretség utáni fetrengésen kívül is - termsézetesen erre nem a hosszászólásod alapján következtettem, siten ments!
Vsizotn sokkal könnyebb nem használni az agyat - már ha van -, össze-vissza mondani ökörségeket - jelen esetben a játékosokról. Azonban nézz cask körül a saját portádon és szeritnem szembesülsz vele, hogy jó-néhány dolgodat cserélnéd el egyből, hogy inkább játszanál, mintsem azokat csinálnád, csináltad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!