Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok, ha a barátnőtök ezt mondaná nektek?
A barátom 16 évvel idősebb nálam (22-38). Egy héten csak háromszor találkozunk az én sulim és az ő munkája miatt.
Mit szólna, ha bevallanám, hogy tegnap egész nap rá voltam indulva és négyszer is masztiztam miközben rá gondoltam.
Tudom elég hülyén hangzik a kérdés..
Nem beszélünk soha arról, hogy ki-mikor-kire-mire és egyáltalán masztizik-e, ezért kérdezem.
Azért vagyok ribanc, mert a barátomra gondolok masztizás közben?
Egy kicsit szánalmas vagy..
csak elolvastam amit írt a kérdező. :)
Te viszont szerintem egy kicsit fiatalabb lehetsz mint a kérdező. Talán olyan 17 körüli.
de sok a prűd itt.... aki masztizik az r.banc? aki bevallja az? ez vajon a 21 század v vhogy tudtok írni ide a középkorból?
én örülnék amúgy...
o.O de négyszer? és ez igaz is?
növelné az egomat az biztos, meg akkor betervezném a napi min. 3 szexet.
2: ha még több örömet akarsz szerezni legközelebb webcamon hadd kövesse a dolgokat :)
22/F
Biztos, hogy örülne neki :)
Én is állítottam már be a barátomhoz...több nem is kellett neki ;)
A sok prűddel meg ne foglalkozz!
23/N
szia! egy ferfi ezt legrosszabb esetben is boknak veszi.vagy rogton rad is maszik.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!