Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok hozzá ha barátnőtök ilyet mondana?
Figyelt kérdés
Skypeon beszélgettünk valamiről, erre ilyet mond:
Ő: -Tudod kit érdekelsz
Én: -Valakit biztos
Ő: -Na kit?
Én: -Téged?
Ő: -Engem nem...
Utána kicsit később
Ő: -A barátnőim nagy része most szakít a barátjával
Én: -Akkor te leszel az egyedüli köztük most akinek barátja van.
Ő: -Vagy nem...
De ezeket ilyen komoly hanggal mondta, pedig tudom, hogy csak hülyéskedett, de akkor is rosszul esett.
2012. nov. 25. 08:45
1/17 anonim válasza:
vagy komolyan gondolta.. benne van.. :))) jön a karácsony.. spórolni kell.. :))
2/17 ktk312 válasza:
Én is viccelődtem így a barátnőmmel csak annak komoly alapja volt :) Ő jót szórakozott rajta, én is de ugye... :)
3/17 anonim válasza:
elmenne tőle a kedvem és nem keresném. nem égetném így magam és nekem ez cseppet sem vicces. én ezt nem viselném el, nem fogok becsicskulni és lihegni, mint egy kutya. erre keressen mást.
4/17 anonim válasza:
Ez taplóság,figyelj ha szeretünk valakit tiszteljük,és ilyeneket nem hogy nem írunk,de késztetést sem érzünk arra,hogy így viselkedjünk.Bocs én legalábis nem tudnék ilyen szinten viccelõdni.
5/17 A kérdező kommentje:
Tudom utolsó, én is pont ugyanezt gondolom! Azt mondja annyira szeret hogy még soha nem érzett ilyet, de van amikor néha rájön ez és ilyeneket mond.
2012. nov. 25. 09:13
6/17 anonim válasza:
szerintem ez mindenképpen bunkóság... de te tudod
7/17 anonim válasza:
Egy õszinte,tiszta szeretetnél,szerelemnél ilyen nem jön rá egy csajra sem csak úgy!Ezen az elven vagyok mint nõ!A társad tiszteld,külömben te tudod,de ha pasi lennék nem nyelnék el ilyen csicska szivatásokat!
8/17 A kérdező kommentje:
Nem is nyeltem el, megmondtam neki ha így folytatja, tényleg neki sem lesz barátja és csatlakozhat az újonnan szinglivé vált barátnőihez.
2012. nov. 25. 09:26
9/17 A kérdező kommentje:
Aztán persze még én lettem lecseszve hogy így túlreagáltam, stb. stb.
2012. nov. 25. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!